ΑΕΚ

Ρεβάνς στις 4 Μαρτίου θέλει η ΑΕΚ

Ρεβάνς στις 4 Μαρτίου θέλει η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Στην ΑΕΚ επιθυμούν την Τετάρτη 4 Μαρτίου, ως ημερομηνία διεξαγωγής της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Το ματς Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα στο μπάσκετ, μπλέκει τη ρεβάνς ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ με την ημερομηνία διεξαγωγής της να είναι στον "αέρα".

Από την ΑΕΚ, φαίνεται να προτιμούν την Τετάρτη 4 Μαρτίου, ως ημερομηνία διεξαγωγής της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε στην Ένωση θέλουν να διεξαχθεί η αναμέτρηση την Πέμπτη 5 Μαρτίου αλλά αργά, και όχι νωρίς.

Σε περίπτωση που, όπως προβλέπει ένα από τα ενδεχόμενα, οριστεί η ώρα 15:00 ως αυτή της διεξαγωγής στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο εκτιμούν, ότι θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα αναμένεται αυτή να είναι μεγάλη, ειδικά μετά το ισόπαλο 1-1, στο "Γ. Καραϊσκάκης", μεταξύ των δύο ομάδων, στο πρώτο παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται, ότι η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα να ζητήσει να μην οριστεί το ματς νωρίς, εφόσον πιστεύει ότι η ώρα εκείνη θα αποτελέσει αρνητικό παράγοντα στην προσέλευση του κόσμου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ