ΑΕΚ

"Ρέστα" από Φλουμινένσε, διαβεβαιώσεις από τον Ζιοβάνι

"Ρέστα" από Φλουμινένσε, διαβεβαιώσεις από τον Ζιοβάνι

Εξακολουθούν ακόμα και τις τελευταίες ώρες να είναι εκ διαμέτρου αντίθετες οι πληροφορίες που φτάνουν στην Αθήνα ως προς το μέλλον του Ζιοβάνι.

Εξακολουθούν ακόμα και τις τελευταίες ώρες να είναι εκ διαμέτρου αντίθετες οι πληροφορίες που φτάνουν στην Αθήνα ως προς το μέλλον του Ζιοβάνι. Ο Τύπος της Βραζιλίας κάνει λόγο για ένα έτοιμο τριετές συμβόλαιο που προσφέρει η Φλουμινένσε στον παίκτη και το οποίο θα υπογραφεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Από την άλλη μεριά, ο πατέρας του Ζιοβάνι σε νέα επικοινωνία που είχε με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επέμενε στις διαβεβαιώσεις πως η συμφωνία δεν πρόκειται να χαλάσει. Το τοπίο είναι προφανώς θολό ως προς την έκβαση αυτής της υπόθεσης. Και θα ξεκαθαρίσει μόνο όταν θα υπάρξουν απτά στοιχεία.

Είτε δηλαδή αν όντως ο Τζιοβάνι ενεργοποιήσει την οψιόν που του επιτρέπει να μείνει ελεύθερος και οι άνθρωποι της ΑΕΚ τον δουν να «προσγειώνεται» στην Αθήνα. Είτε αν ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ το υπογράψει αυτό τριετές συμβόλαιο που φέρεται να του έχει προτείνει η Φλουμινένσε και παραμείνει στην ομάδα του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ