ΑΕΚ

Ρεκόρ κόντρα στις συνθήκες

Ρεκόρ κόντρα στις συνθήκες
ΑΕΚ ΟΑΚΑ INTIME SPORTS

Παρά την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ κινούνται με υψηλούς ρυθμούς και αναμένεται να ξεπεράσουν το αντίστοιχο νούμερο του προηγούμενου καλοκαιριού. Ανακοινώθηκε επίσημα το φιλικό με την Ίντερ.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ συνεχίζουν να εκπλήσσουν ακόμα και τους ίδιους τους ανθρώπους της διοίκησης. Συνεχίζουν να ανανεώνουν τις κάρτες διαρκείας, παρά τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην χώρα και παρά τις κλειστές τράπεζες. Μάλιστα οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν πως μέσα στις επόμενες ώρες, θα «σπάσει» το περσινό ρεκόρ ανανεώσεων, στο αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η σημερινή μέρα εξελίσσεται στην καλύτερη για την ΑΕΚ ως προς τις ανανεώσεις των καρτών διαρκείας για τους περσινούς κατόχους. Στις δύο πρώτες ώρες (από τις δέκα το πρωί έως τις δώδεκα το μεσημέρι) είχαν ανανεωθεί 85 εισιτήρια διαρκείας και σύμφωνα με τις πιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις στο τέλος της ημέρας θα έχει ξεπεραστεί ο αριθμός των 2000 ανανεώσεων στο αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίζεται ότι αύριο Σάββατο και την Δευτέρα ολοκληρώνεται (μετά και την αναγκαία παράταση που δόθηκε) το διάστημα προτίμησης των παλαιών κατόχων και από την Παρασκευή 17 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 21 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Συνεχίζεται ταυτόχρονα με εντατικούς ρυθμούς από τα γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ η παράδοση των μετοχών της «Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική ΑΕ» στους νόμιμους δικαιούχους τους».

Τελευταίο καλοκαιρινό φιλικό κόντρα στην Ίντερ

Είναι πλέον οριστικό και επίσημο, καθώς ανακοινώθηκε και από την ΠΑΕ, πως η γενική πρόβα της ΑΕΚ για την έναρξη του πρωταθλήματος, θα γίνει σε φιλικό με την Ιντερ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Στάντιο Ντελ Κονέρο της Ανκόνα στις 16 Αυγούστου με την ώρα της σέντρας να μην έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

Αυτό θα είναι το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη των υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα, τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για την Ιντερ. Ενώ οι δυο ομάδες συναντιόνται σε φιλικό παιχνίδι μετά από 11 χρόνια. Το προηγούμενο φιλικό ήταν το καλοκαίρι του 2004, όταν ο Δικέφαλος με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο, έκανε την προετοιμασίας της στο Βερονέλο της Ιταλίας. Και είχε υποστεί βαριά ήττα με 5-1 στο ματς με την Ιντερ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ