ΑΕΚ

Ραμίρεθ: "Η πρόθεση είναι Αραούχο και Λιβάγια να είναι οι επιθετικοί της Λας Πάλμας"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας υποστήριξε ότι η πρόθεση της ισπανικής ομάδας είναι να έχει ως βασικό επιθετικό δίδυμο στη Segunda τους Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια, ενώ για τον δεύτερο τόνισε ότι η προθεσμία για να ενεργοποιήσει η ΑΕΚ την οψιόν αγοράς εκπνέει στις 15 Ιουνίου.

Η Λας Πάλμας έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει τη νέα σεζόν με στόχο την επιστροφή από τη Segunda στην Primera Division. Το παραδέχθηκε, άλλωστε, κι ο ίδιος ο πρόεδρος της Λας Πάλμας μιλώντας στο "UD Radio".

Ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ εξέφρασε την πρόθεση να είναι οι Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο - αμφότεροι αγωνίστηκαν την τρέχουσα σεζόν στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού - το βασικό επιθετικό δίδυμο της "ουνιόν" στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ για τον Κροάτη υποστήριξε ότι η προθεσμία για να ενεργοποιήσει η ΑΕΚ την οψιόν αγοράς του (ήτοι 1,8 εκατ. ευρώ) εκπνέει στις 15 Ιουνίου.

"Η πρόθεση είναι ο Αραούχο κι ο Λιβάγια να είναι οι επιθετικοί. Επιπλέον, έρχονται από την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ ήταν και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα δούμε εάν με τον Λιβάγια θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς, η οποία εκπνέει στις 15 Ιουνίου", υποστήριξε ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ