ΑΕΚ

Πυρηνική βόμβα με Φαν ντερ Φάαρτ

Πυρηνική βόμβα με Φαν ντερ Φάαρτ

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η ΑΕΚ επιδιώκει την απόκτηση του Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ ο οποίος στα 32 του μένει ελεύθερος από το Αμβούργο. Έχει αγωνιστεί σε Άγιαξ, Ρεάλ, Αμβούργο και Τότεναμ και είναι 109 φορές διεθνής!

Η χθεσινή νίκη κόντρα στον Ηρακλή «κλείδωσε» την άνοδο της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα και πλέον ξεκινάει και... επίσημα ο σχεδιασμός της νέας ομάδας που θα γίνει με σκοπό να στεφθεί πρωταθλήτρια αμέσως με την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Στην Ένωση πέραν των ονομάτων που ακούγονται στα κιτρινόμαυρα πηγαδάκια, ψάχνουν και για την (τουλάχιστον) μία μεταγραφή αεροδρομίου - δώρου στον κόσμο ο οποίος αυτά τα δύο χρόνια έκανε υπομονή και στήριξε απίστευτα την ομάδα στα δύσκολα. Άλλωστε πρέπει και να κινηθούν τα εισιτήρια διαρκείας.

Ο Φαν ντερ Φάαρτ αποτελεί μία από αυτές, καθώς σύμφωνα με τηLivesport, η ΑΕΚ κυνηγάει τον 32χρονο Ολλανδό μεσοεπιθετικό με το ασύλληπτο αριστερό πόδι και το βαρύ βιογραφικό. Ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από το Αμβούργο και το κασέ του δεν θεωρείται απαγορευτικό, καθώς αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.

Ο 109 φορές διεθνής με τους Οράνιε έχει πλούσιο βιογραφικό, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2008 έως το 2010 (73 συμμετοχές, 13 γκολ, 11 ασίστ) και στην Τότεναμ από το 2010 έως το 2012 (77 συμμετοχές, 28 γκολ, 18 ασίστ).

Φέτος έχει 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τέσσερα γκολ και μία ασίστ. Επιπλέον, αγωνίστηκε δύο φορές στο Κύπελλο, ματς στα οποία σκόραρε ένα τέρμα και έβγαλε δύο ασίστ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ