ΑΕΚ

Ψηλά το όνομα του Αρουαμπαρένα

Ψηλά το όνομα του Αρουαμπαρένα

Στην ΑΕΚ εξετάζουν την περίπτωση του Μαρτίν Αρουαμπαρένα για τον πάγκο, καθώς ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ προπονητή που ψάχνουν.

Η ΑΕΚ για την υπόθεση προπονητή δεν πρόκειται να κάνει βιαστική κίνηση. Για περισσότερους από έναν λόγους. Άλλωστε με τελικό κυπέλλου και Playoffs μπροστά, τέτοιου είδους οριστικές αποφάσεις είναι εως και... άκαιρες.

Από την άλλη μεριά στην ΑΕΚ ξέρουν πως δεν έχουν και απεριόριστα χρονικά περιθώρια. Υπό την έννοια πως σε έναν μήνα θα τελειώσει η σεζόν και θα πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της επόμενης. Κάτι που δεν μπορεί να γίνει χωρίς προπονητή. Γι αυτό και ήδη έχουν μπει ονόματα στην λίστα των υποψηφίων, τα οποία και εξετάζονται.

Πολύ ψηλά στην λίστα, βρίσκεται το όνομα του Μάρτιν Αρουαμπαρένα. Κυρίως διότι στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει πως θέλουν προπονητή με συγκεκριμένο προφίλ. Νεαρό και φιλόδοξο, αλλά με εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα και μεγάλες ομάδες και αν υπάρχει η δυνατότητα και με επαφή με την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αρουαμπαρένα έχει ακριβώς αυτό το προφίλ.

Είναι μόλις 41 ετών, έχει κάνει τεράστια καριέρα ως ποδοσφαιριστής σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και με εικόνες Champions League, ενώ ως προπονητής έχει κατακτήσει νταμπλ μ' έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Μπόκα Τζούνιορς. Ενώ στο μυαλό του Αρουαμπαρένα φαίνεται να είναι η προοπτική να κάνει το άλμα στη προπονητική του καριέρα, σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Και φυσικά είναι ένας προπονητής που είναι ελεύθερος.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη στο Sport24.gr, ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο βρίσκεται ήδη στην Αργεντινή. Και εκτός από "τσεκάρισμα κάποιων περιπτώσεων ποδοσφαιριστών, πιθανότατα ο υπεύθυνος τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ, είναι πιθανό να κάνει και μια πρώτη επαφή με τον Αρουαμπαρένα. Διερευνητική καθώς αφενός ακόμα είναι νωρίς, αφετέρου υπάρχουν και άλλα ονόματα στην λίστα της Ένωσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ