ΑΕΚ

Ψάχνουν φιλικό στην ΑΕΚ

Ψάχνουν φιλικό στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τραϊανός Δέλλας προβληματίζεται για το κενό 14 ημερών που υπάρχει στο πρόγραμμα ανάμεσα στο ματς με τον Ατρόμητο και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ψάχνει ομάδα εντός των συνόρων για να δώσει φιλικό μαζί της η Ένωση.

Στο μυαλό του Τραϊανού Δέλλα προφανώς και βρίσκεται μόνο το παιχνίδι της Κυριακής (4/10) με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Στον συνολικό προγραμματισμό όμως της ΑΕΚ, έχει μπει και η αναζήτηση φιλικού για το διάστημα της διακοπής λόγω της εθνικής ομάδας.

Είναι δεδομένο πως ο Δέλλας δεν θα ήθελε να βγάλει μόνο με προπονήσεις το διάστημα των περίπου 14 ημερών ανάμεσα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θέλει να κρατήσει τους παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς και θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει λίγο μέχρι τώρα. Ενώ υπάρχει ακόμα και (λίγες) πιθανότητες να μπορέσει να πάρει κάποια αγωνιστικά λεπτά, ακόμα και ο Μιχάλης Μπακάκης.

Πάντως η διαδικασία αναζήτησης φιλικού, αυτή την φορά είναι πιο περίπλοκη σε σχέση με την προηγούμενη διακοπή. Τότε η ΑΕΚ είχε παίξει με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ, αλλά το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, δεν είχε ξεκινήσει καν. Αντιθέτως τώρα, θα υπάρχουν κανονικά παιχνίδια, ακόμα και στην διακοπή. Επομένως είναι δύσκολο για την ΑΕΚ να βρει αντίπαλο εντός συνόρων, εκτός αν απευθυνθεί σε ομάδα Superleague.

Μαζί με την ομάδα ο Μπακάκης

Είναι γεγονός πως ο Μιχάλης Μπακάκης οδεύει ολοταχώς για να σπάσει ρεκόρ χρόνου επιστροφής μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο. Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, ο διεθνής μπακ από την προηγούμενη εβδομάδα έχει ανεβάσει τους ρυθμούς της δουλειάς του και συμμετέχει και σε ασκήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Και σήμερα (30/9) ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας. Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει πως είναι ήδη έτοιμος για επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Αυτό θα γίνει με προσεκτικά βήματα. Ο στόχος που έχει μπει, είναι να μπορέσει ο Μπακάκης να είναι έτοιμος για… επιστροφή, στο ματς με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ στα τέλη του Οκτώβρη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ