ΑΕΚ

Ψάχνεται για αντί - Μιλοβάνοβιτς

Ψάχνεται για αντί - Μιλοβάνοβιτς

Στην ΑΕΚ θέλουν να καλύψουν ξανά την θέση του τεχνικού διευθυντή και εξετάζουν περιπτώσεις - Στο... κάδρο ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Μέχρι και πριν από μια εβδομάδα και εως σχεδόν την τελευταία μέρα του Αυγούστου, η ΑΕΚ έκανε μεταγραφικές κινήσεις. Ωστόσο τώρα που ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν, τουλάχιστον ως προς το πρώτο μισό της, ολοκληρώθηκε, στην Ένωση φαίνεται πως θέλουν να καλύψουν και μια ακόμα εκκρεμότητα.

Πρόκειται για την θέση του τεχνικού διευθυντή, η οποία έχει μείνει κενή μετά το διαζύγιο με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στις 15 του περασμένου Ιούλη. Μόλις δηλαδή η αποστολή της ΑΕΚ είχε επιστρέψει από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Δεν ήταν ξεκάθαρο αν θα καλυφθεί ξανά η συγκεκριμένη θέση ή οι αρμοδιότητες θα μοιραζόντουσαν στον εκτελεστικό διευθυντή Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Άλεξ Ντε Μπαρτόλο. Ωστόσο φαίνεται πως τελικά στην ΑΕΚ σκοπεύουν να προχωρήσουν στην πρόσληψη ενός νέου τεχνικού διευθυντή.

Ήδη υπάρχουν ονόματα στο μπλοκάκι και ένα εξ αυτών, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο Σουηδός πρώην αμυντικός, έχει φορέσει για δυο χρόνια την φανέλα της ΑΕΚ. Με 77 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρωτάθλημα, 8 συμμετοχές και ένα γκολ στο κύπελλο και 8 συμμετοχές και επίσης ένα γκολ στην Ευρώπη.

Ο Μαϊστόροβιτς είχε λύσει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι του 2010 καθώς η ΑΕΚ ήταν αδύνατον να καλύψει τις ετήσιες απολαβές που έφτανε στο ένα εκατομμύριο ευρώ και μετακόμισε στην Σέλτικ. Είναι μόλις 39 χρονών και το ποδόσφαιρο το έχει σταματήσει εδώ και τρια χρόνια, καθώς αντιμετώπιζε ζητήματα τραυματισμών. Έχει ακολουθήσει την καριέρα μάνατζερ, αλλά ενδεχομένως και δεν θα έλεγε όχι σε μια νέα πρόκληση. Άλλωστε την ελληνική πραγματικότητα και την ΑΕΚ, την ξέρει καλά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ