ΑΕΚ

Ψάχνει για... El Mago

Ψάχνει για... El Mago

Το ρόστερ της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν έχει συμπληρωθεί κατά 95% και πλέον όλο το βάρος του δικεφάλου, πέφτει στις μεταγραφικές κινήσεις που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα σε επίπεδο Superleague και παράλληλα θα δώσουν ώθηση στα διαρκείας. Το γνωστό... κερασάκι που έβαζε πάντα στις μεταγραφές ο Δημήτρης Μελισσανίδης.To Sport24.gr αναλύει...

Όπως δήλωσε και ο Τραϊανός Δέλλας στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, το ρόστερ της ομάδας έχει συμπληρωθεί κατά 95% και πλέον αυτό που απομένει είναι μια με δύο κινήσεις που συμπληρώσουν το παζλ της σεζόν 2014-2015! Να συμπληρώσουμε εμείς πως μπορεί αυτές οι κινήσεις να φτάσουν και τις τρεις με τον αριστερό εξτρέμ και έναν επιθετικό να είναι οι δύο σίγουρες λύσεις, χωρίς να αποκλειστεί ένας καθαρόαιμος αμυντικός μέσος.

Πάνω σε αυτόν τον άξονα κινείται εδώ και μέρες ο Τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σε συνεργασία πάντα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Από τις μέχρι τώρα κινήσεις που έχουν γίνει και από τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το μήνυμα που έχει στείλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τις τελευταίες κινήσεις είναι ξεκάθαρο: "Θέλω παιχταρά που να μαγεύει τον κόσμο".

Πάνω σε αυτόν τον άξονα είναι και οι ενέργειες που γίνονται προκειμένου να καλυφθεί το κενό στα αριστερά και πιθανότατα η κορυφή της επίθεσης. Το πρώτο όνομα που χτύπησε η ΑΕΚ ήταν αυτό του Μασούντ, ενός παίκτη που έχε παραστάσεις από την Primera Division και που στα δικά μας πρωταθλήματα, θα έκανε την διαφορά με κλειστά μάτια. Παρότι το συγκεκριμένο θέμα έχει γίνει εδώ και μέρες, στην Ένωση το έχουν αφήσει ανοικτό και μάλιστα υπάρχουν ελπίδες ακόμα για την ολοκλήρωση του με θετική έκβαση.

Το δεύτερο όνομα που κυκλοφόρησε, παρότι δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά (και πολύ καλά κάνουν), είναι αυτό του Έλντερ Μπαρμπόζα της Αλμερία, που σύμφωνα με δημοσίευμα της Ώρας η ΑΕΚ το κυνηγάει. To Sport24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως η συγκεκριμένη κίνηση βρίσκεται στη λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αλλά έχει χαρακτηριστεί ως δύσκολος στόχος. Πρόκειται για παίκτη επιπέδου Champions League και στην περίπτωση που καταφέρει κάτι τέτοιο η ΑΕΚ στην Β' Εθνική, θα μιλάμε ίσως και για την βόμβα του καλοκαιριού, δεδομένων των συνθηκών.

Όπως και να έχει, οι παραπάνω κινήσεις και ακόμα μια που βρίσκεται υπό εξέταση και για την οποία δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αλλά συνοδεύεται με την έκφραση "άμα γίνει αυτό...", από ανθρώπους της ΑΕΚ, μιλάμε για την ξεκάθαρη προσπάθεια της Ένωσης να κάνει ισχυρά και ηχηρά χτυπήματα στην συμπλήρωση του ρόστερ προκειμένου να δυναμώσει η ομάδα και ενόψει Κυπέλλου αλλά και να "δυναμώσει" την κίνηση των διαρκείας ακόμα περισσότερο.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ο Τζιμπούρ, (είναι τεράστια κίνηση για τα δεδομένα της ΑΕΚ) άνοιξε και πάλι τον "φάκελο" του πολύ νωρίτερα απ' ότι περίμεναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με την συγκεκριμένη λύση να είναι ακόμα ανοικτή. Το σίγουρο είναι πως ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου, ψάχνεται για τα γνωστά του... "κερασάκια", όπως έκανε πάντα όταν είχε άμεση ή έμμεση σχέση με τον δικέφαλο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ