ΑΕΚ

Ψάχνει το καλύτερο ζευγάρι στην άμυνα

Ψάχνει το καλύτερο ζευγάρι στην άμυνα
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας δουλεύει ιδιαίτερα με τους αμυντικούς τους, προσπαθώντας να βρει το κατάλληλο δίδυμο, ανάμεσα στους Κολοβέτσιο, Σαρρή και Λαμπρόπουλο.

Μόνο ένας στόπερ κατάφερε να… επιβιώσει από το περσινό στόπερ της ΑΕΚ και αυτός είναι ο Άνταμ Τζανετόπουλος. Ωστόσο, εφέτος θα αποτελεί ουσιαστικά τον τέταρτο σέντερ μπακ της ομάδας, παρά τις καλές εμφανίσεις της προηγούμενης σεζόν, μιας και έχει μπροστά του τους Κολοβέτσιο, Σαρρή και Λαμπρόπουλο.

Ο "Κολοσσός" γνωρίζει καλά ότι έχει στα χέρια του κεντρικούς αμυντικούς που από τη μια πλευρά έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και από την άλλη διαθέτουν ήδη την απαιτούμενη εμπειρία ώστε να διεκδικήσουν θέση βασικού.

Αυτό που προσπαθεί να… ανακαλύψει με το πέρασμα των προπονήσεων είναι πιο θα είναι το ιδανικό δίδυμο που βρίσκεται στη βασική 11άδα της ΑΕΚ με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Βέβαια, εκτός από τους Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Σαρρή και Τζανετόπουλο στη λίστα των στόπερ υπάρχει και ο ρούκι της παρέας Σβάρνας, ο οποίος θέλει εφέτος να πάρει σημαντικές εμπειρίες δίπλα στον Δέλλα και τους συμπαίκτες του και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρει και αυτός τις δικές του ευκαιρίες.

Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι στη λίστα υπάρχουν και οι Γεωργέας και Ρόβας, οι οποίοι μπορούν με ιδιαίτερη άνεση να καλύψουν τη θέση του στόπερ εάν αυτό χρειαστεί.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ