ΑΕΚ

Ψάχνει τους ιδανικούς συνδυασμούς ο Δέλλας

Ψάχνει τους ιδανικούς συνδυασμούς ο Δέλλας
INTIME SPORTS

Η εικόνα της ΑΕΚ στα δύο πρώτα ματς των πλέι οφ κάνει τον Δέλλα να συνεχίζει τις δοκιμές σχετικά με τις επιθετικές γραμμές της ομάδας, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει δει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τόσο στην πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον Ηρακλή, όσο και στο ματς με την Παναχαϊκή οι Κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να αποδώσουν το ποδόσφαιρο που έπαιζαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με τον Κολοσσό να πραγματοποιεί αλλαγές στην ομάδα του, οι οποίες όμως δεν του βγήκαν όπως θα ήθελε.

Στον αγώνα του Σαββάτου με την Παναχαϊκή οι Πλατέλλας, Μπαρμπόσα και Αραβίδης άλλαζαν συνεχώς θέσεις μεταξύ τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν τον ιδανικό συνδυασμό, με τον Κρισάντους να μην αποδίδει τα αναμενόμενα.

Τα πράγματα έγιναν κάπως καλύτερα όταν ο Αραβίδης πέρασε στην κορυφή της επίθεσης, ωστόσο ακόμα και έτσι η ομάδα έδειξε να δυσκολεύεται.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Κολοσσός συνεχίζει να αναζητά λύσεις για την γραμμή κρούσης του Δικεφάλου, καθώς στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης θέλει η ομάδα να παρουσιαστεί βελτιωμένη, κάτι που για να συμβεί θα πρέπει να βρεθεί ο ιδανικός συνδυασμός των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν.

Πηγή:AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ