ΑΕΚ

Πρώτος σταθμός: Πορτογαλία

Πρώτος σταθμός: Πορτογαλία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο θα μεταβούν την Παρασκευή στην Ιβηρική Χερσόνησο για να παρακολουθήσουν παίκτες για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ υπάρχουν ακόμα κεφαλαιώδεις… εκκρεμότητες ως προς τα δεδομένα που θα έχει για την επόμενη σεζόν. Όπως η ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία θα αγωνιστεί, κάτι που θα προκύψει από τα πλέι οφ.

Ή ο προπονητής που θα έχει στον πάγκο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην συνάντηση που θα έχει ο Δημήτρης Μελισσανιδης με τον Γκουστάβο Πογέτ. Όμως παρόλα αυτά, οι πρώτες… πινελιές στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, έχουν ήδη αρχίσει να μπαίνουν.

Επί της ουσίας έχει αρχίσει να γίνει μια προεργασία, ακόμα και για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν στην καλοκαιρινή αγορά. Άλλωστε η ανάγκη ενίσχυσης σε συγκεκριμένες θέσεις είναι όχι μόνο επιτακτική, αλλά και ηλίου φαεινότερη.

Σ’ αυτή την βάση, αποφασίστηκε να γίνει και το πρώτο ταξίδι μεταγραφικού χαρακτήρα, την προσεχή Παρασκευή (1/4). Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία, προκειμένου να παρακολουθήσουν εκ του σύνεγγυς και εν δράσει, κάποιους ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως και να μπουν στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως ο τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ της Ένωσης, θα ξεκινήσουν από το ματς της Παρασκευής ανάμεσα στην Μπενφίκα και στην Μπράγκα. Και κατόπιν θα παρακολουθήσουν ακόμα ένα παιχνίδι του πορτογαλικού πρωταθλήματος το Σάββατο (2/4) και ένα ακόμα την Κυριακή (3/4).

Πιθανότατα πρόκειται για το Γκιμαράες Μποαβίστα και το Εστορίλ Πάσος Φερέιρα. Χωρίς ωστόσο να είναι πλήρως επιβεβαιωμένο. Άλλωστε στην ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να κρατήσουν μυστικά τα ονόματα που έχουν μπλοκάκι τους και πρόκειται να παρακολουθήσουν στην Πορτογαλία.

Πάντως είναι δεδομένο πως Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο, πηγαίνουν να «τσεκάρουν» συγκεκριμένους παίκτες. Που πάντως δεν θα μπουν και απαραιτήτως στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ