ΑΕΚ

Πρώτη της ΑΕΚ με Άρθο και Βάργκας

Πρώτη της ΑΕΚ με Άρθο και Βάργκας

Στο πρώτο προσκλητήριο του Τραϊανού Δέλλα για τη νέα σεζόν, την Δευτέρα 6 Ιουλίου, θα φωνάξουν παρών και (τουλάχιστον) έξι νεοσύλλεκτοι. Στην ΑΕΚ οι μηχανές υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού θα συνεχίσουν να δουλεύουν με υψηλούς ρυθμούς.

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στην ΑΕΚ, στο πρώτο… προσκλητήριο του Τραϊανού Δέλλα για τη νέα σεζόν, την Δευτέρα 6 Ιουλίου, θα φωνάξουν παρών και (τουλάχιστον) έξι… νεοσύλλεκτοι.

Για τον Ροντρίγκο Γκάλο, τον Αντρέ Σιμόες, τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και τον Ράφικ Τζιμπούρ ήταν δεδομένη η παρουσία τους στην πρώτη προπόνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας, καθώς η μεταγραφή τους έγινε νωρίς. Όμως φαίνεται πως τελικά και ο Θέζαρ Άρθο αλλά και ο Ρόναλντ Βάργκας, θα πιάσουν δουλειά μαζί με τους νέους τους συμπαίκτες.

Ο Ισπανός στόπερ ήρθε, υπέγραψε στην ΑΕΚ και έσπευσε να προλάβει να κάνει τις τελευταίες διακοπές του, πριν επιστρέψει στην Αθήνα την προσεχή εβδομάδα για μόνιμη εγκατάσταση. Και φυσικά θα δώσει το παρών κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Όσο για τον Βάργκας, όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από το Sport24.gr, προγραμματίζει να πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα την προσεχή Πέμπτη και επομένως να «πατήσει» Ελλάδα την Παρασκευή (2/7). Αν όλα πάνε βάσει προγράμματος, ο μεσοεπιθετικός από την Βενεζουέλα θα ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του και θα μπορεί να βρίσκεται κανονικά και στην πρώτη της ΑΕΚ.

Μάλιστα, για να προγραμματίζει άφιξη στην Αθήνα την Παρασκευή, φαίνεται πως δεν θα πάρει επιπλέον μέρες ξεκούρασης, λόγω κόπα Αμέρικα. Αλλιώς θα ερχόταν αργότερα στην Ελλάδα.

Παράλληλα στην ΑΕΚ οι μηχανές υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού θα συνεχίσουν να δουλεύουν με υψηλούς ρυθμούς. Στόχος είναι να κλείσουν και ακόμα δυο εκκρεμότητες, ει δυνατόν ακόμα και μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ