ΑΕΚ

Πρώτη σκέψη με 4-3-3 και Λάζαρο

Πρώτη σκέψη με 4-3-3 και Λάζαρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κετσπάγια έκανε σήμερα (29/9) την πρώτη του δοκιμή σε σχήμα και ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το τοπίο ως προς τις απουσίες και τις παρουσίες για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει πλέον σχεδόν ξεκαθαρίσει και ο Τιμούρ Κετσπάγια από σήμερα (29/9) ξεκίνησε να δοκιμάζει σχήμα και ενδεκάδα για το ματς της Κυριακής (2/10).

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έδειξε στα Σπάτα πως η πρώτη του σκέψη είναι η αλλαγή του συστήματος σε 4-3-3. Μια σκέψη για την οποία ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24. Με τον Λαμπρόπουλο σε ρόλο κόφτη και τους Γιόχανσον και Σιμόες στις θέσεις των εσωτερικών χαφ. Στην τριάδα της επίθεσης ο Κετσπάγια χρησιμοποίησε τον Χριστοδουλόπουλο και τον Ροντρίγκες στα δυο άκρα και τον Μπακασέτα στην κορυφή.

Εκτός "βασικών" έμεινε ο Μάνταλος. Κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά και μπορεί και τίποτα. Ο αρχηγός σίγουρα θα βρίσκεται στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του ή οχι στην ενδεκάδα, θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Πάντως ενδεχομένως ο Κετσπάγια να έχει στο μυαλό του έτσι κι αλλιώς να μην ξεκινήσει τον Μάνταλο. Ή ενδεχομένως τον δοκιμάσει στους βασικούς, ακόμα και στο 4-3-3, στις δυο προπονήσεις που απομένουν μέχρι και το ντέρμπι.

Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό πως πριν από το δίτερμα, ο Κετσπάγια έκανε άσκηση τακτικής, με τον Μάνταλο να παίζει ως μπαλαντέρ στην δουλειά στην επιθετική λειτουργία.

Όσο για την τετράδα της άμυνας, ο τεχνικός της ΑΕΚ δοκίμασε στο σημερινό δίπλο τον Τσιγκρίνσκι με τον Λέσκοτ στα στόπερ και τον Ντίντακ με τον Γκάλο στα δυο άκρα.

Επαγγελματίας ο Παπαδόπουλος

Μια εβδομάδα αφού έκλεισε τα 18 του χρόνια, ο Γιάννης Παπαδόπουλος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο νεαρός τερματοφύλακας κάνει εδώ και καιρό προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και έχει πάρει την θέση του Παναγιώτη Ντούνη που παραχωρήθηκε δανεικός στην Καλλιθέα. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Παπαδόπουλος έκανε δηλώσεις στο επίσημο σαιτ της ΑΕΚ.

«Ευχαριστώ την οικογένειά μου που με στηρίζει, αλλά και την οικογένεια της ΑΕΚ που με αγκάλιασε και μου έδωσε την ευκαιρία. Θέλω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα και με εμπιστεύονται, αλλά και να εκπληρώσω και τους δικούς μου προσωπικούς στόχους».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ