ΑΕΚ

Πρώτη Μάνταλου με μάσκα, αγωνία για Βάργκας

Πρώτη Μάνταλου με μάσκα, αγωνία για Βάργκας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πέτρος Μάνταλος πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα με την προστατευτική μάσκα. Απών ο Ρόναλντ Βάργκας που θα κάνει εξετάσεις την Τετάρτη (28/09).

Με την μάσκα ανά χείρας επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων ο Πέτρος Μάνταλος. Και έπιασε αμέσως δουλειά. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, με την προστατευτική μάσκα πλέον στο πρόσωπο του, ξεκίνησε με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Έκανε όμως και τρέξιμο, αλλά και έπιασε και λίγο μπάλα.

Αυτή ήταν η πρώτη του προπόνηση μετά την επέμβαση της προηγούμενης Τετάρτης (21/09) και ως εκ τούτου ακόμα είναι πολύ πρόωρο να γίνει οποιαδήποτε εκτίμηση για την συμμετοχή του παίκτη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι κάτι που πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει ακόμα και στην τελευταία προπόνηση.

Επίσης δεν προπονήθηκε κανονικά σήμερα (27/09) ο Ρόναλντ Βάργκας. Ο Βενεζουελάνος έχει υποστεί μια κάκωση από το ματς με τον Ηρακλή και γι αυτό μάλιστα αντικαταστάθηκε και στο ημίχρονο. Αύριο (28/09) θα κάνει εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Και βέβαια ο Τιμούρ Κετσπάγια αγωνιά, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δύσκολα προλαβαίνει τον Ολυμπιακό ο Αλμέιδα
Στην Αθήνα με την... μάσκα ο Μάνταλος
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ