ΑΕΚ

Πρώτη επαφή της ΑΕΚ με Αρουαμπαρένα

Πρώτη επαφή της ΑΕΚ με Αρουαμπαρένα

Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη διερευνητική επαφή με τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα και θα ακολουθήσει και δεύτερη. Στήθηκαν "γέφυρες" επικοινωνίας με τον Αργεντινό προπονητή και διαπιστώθηκε πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος συζητήσεων.

Στο δείπνο «συσπείρωσης» ενόψει τελικού που έγινε χθες (3/5) το βράδυ στη Νέα Μάκρη, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, ήταν παρούσα σύσσωμη η ΑΕΚ. Από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, μέχρι τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, τον Στέλιο Μανωλά και φυσικά τους ποδοσφαιριστές. Ακόμα και ο κόσμος της ομάδας ήταν παρών.

Ενδεικτικό πως αυτή την στιγμή το μόνο που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, είναι ο τελικός και το Kύπελλο. Πάντως από το δείπνο καταγράφηκε μια απουσία. Του Άλεξ Ντε Μπαρτόλο. Απολύτως δικαιολογημένη απουσία καθώς ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ βρίσκεται στην Αργεντινή και, εκτός των άλλων, ασχολείται με την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ντε Μπαρτόλο είχε την πρώτη επαφή με τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα. Μια από τις περιπτώσεις προπονητή δηλαδή, που όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από το Sport24.gr, η ΑΕΚ εξετάζει πολύ προσεκτικά. Προφανώς ήταν μια διερευνητική επαφή, καθώς έτσι κι αλλιώς δεν τίθεται ζήτημα άμεσων αποφάσεων, καταρχήν από την πλευρά της Ένωσης.

Πάντως στήθηκαν "γέφυρες" επικοινωνίας με τον Αργεντινό προπονητή και διαπιστώθηκε πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος συζητήσεων. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό, πριν ο Ντε Μπαρτόλο πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα, να κάνει μια ακόμα επαφή και με τον ατζέντη του Αρουαμπαρένα. Και αυτό προκειμένου να έχει στα χέρια του μια ξεκάθαρη εικόνα, όλων των δεδομένων, αν τελικά η ΑΕΚ αποφασίσει να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Αργεντινό τεχνικό.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά την επιστροφή του Ντε Μπαρτόλο στην Αθήνα και κυρίως μετά τον τελικό. Ενώ υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις προπονητών στο μπλοκάκι της ΑΕΚ. Όπως αυτή του Γάλλου Φιλίπ Μοντανιέ, αλλά και του Πάκο Χέμεθ. Μάλιστα ο προπονητής της Σοθιεδάδ αποτελεί "πόθο" της ΑΕΚ ήδη από την προ Πογέτ εποχή, αλλά είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ