ΑΕΚ

Πρώτα προπόνηση, μετά φιλικό

Πρώτα προπόνηση, μετά φιλικό
INTIME SPORTS

Χωρίς… ανάσα και με διπλές προπονήσεις δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή που έφτασαν εδώ στην Οπαλένιτσα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Και όσο περνούν οι μέρες αντί οι ρυθμοί της δουλειάς να πέφτουν, γίνονται όλο και πιο έντονοι. Ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να βάλει πρωινή προπόνηση ακόμα και ανήμερα του αυριανού (29/7 – 19.00 ώρα Ελλάδας) φιλικού με την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Κάτι που δεν είχε γίνει στα δυο προηγούμενα φιλικά. Βεβαίως η αλήθεια είναι πως ο τεχνικός της ΑΕΚ και στην περσινή καλοκαιρινή προετοιμασία στο Πήλιο και στην προπέρσινη, έβαζε προπονήσεις και πριν τα φιλικά. Και από αύριο (29/7) θα το καθιερώσει και εδώ στην Πολωνία.

Νωρίς το πρωί (8.00) αύριο, ο Δέλλας θα βγάλει τους παίκτες του στο γήπεδο και θα δουλέψει πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουν στο ματς με την Χάποελ που θα διεξαχθεί μερικές ώρες αργότερα.

Ανέστης – Τζιμπούρ σημειώσατε άσο

Η (28/7) απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη είχε ασκήσεις για τελειώματα φάσεων, είχε ακόμα και δίτερμα σε μικρό χώρο με ομάδες των τριών. Όμως όλα τα… λεφτά ήταν στο φινάλε. Ο Ραφίκ Τζεμπούρ προκάλεσε τον Γιάννη Ανέστη σε πέναλτι. Αλλά ο Αλγερινός επιθετικός μάλλον το μετάνιωσε. Ούτε ένα, ούτε αλλά συνολικά τέσσερα πέναλτι του Τζεμπούρ απέκρουσε ο Ανέστης.

Αποφόρτιση για τον Βάργκας

Με την περίπτωση του Ρόναλντ Βάργκας οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσέχουν για να… έχουν. Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός «φορτώθηκε» με κούραση από την συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα. Και έστω και αν στην προετοιμασία της ΑΕΚ ενσωματώθηκε πιο αργά, προκειμένου να προλάβει να ξεκουραστεί, ακόμα χρειάζεται ειδική διαχείριση. Στη σημερινή (28/7) προπόνηση, ο Βάργκας ακολούθησε το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, μόνο μέχρι ενός σημείου. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης, όταν και οι υπόλοιποι παίκτες έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο και χωρισμένοι σε τρεις ομάδες, ο Βενεζουελάνος έκανε μόνο τρέξιμο. Πάντως δεν τίθεται θέμα απουσίας από το αυριανό (29/7) φιλικό με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ