ΑΕΚ

Πρώτα ο αριθμός, μετά τα ονόματα στην ΑΕΚ

Πρώτα ο αριθμός, μετά τα ονόματα στην ΑΕΚ

Υπάρχει συγκεκριμένη σειρά για τις αποφάσεις που θα παρθούν στην ΑΕΚ για τις κινήσεις που θα γίνουν στην χειμερινή μεταγραφική αγορά.

Είναι δεδομένο πως στην χθεσινή (20/11) συνάντηση περί του μεταγραφικού σχεδιασμού, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με τον Ζοζέ Μοράις, έβαλαν στο τραπέζι ακόμα και συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Άλλωστε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει βάλει ήδη στο μπλοκάκι του ονόματα.

Όμως η αλήθεια είναι πως ακόμα υπάρχει… απόσταση, μέχρι να «κλειδώσουν» οι επιλογές σε ονόματα. Και αυτό διότι προέχουν άλλες αποφάσεις. Η πρώτη και σημαντικότερη, αφορά τον αριθμό των μεταγραφών που θα γίνουν τον Γενάρη. Κάτι που περνάει μέσα από τις τελικές εισηγήσεις που θα κάνει ο Μοράις για τις προς ενίσχυση θέσεις, αλλά και από τα χρήματα που είναι διατεθειμένη να ξοδέψει η ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε πρώτα να αξιολογήσει το υλικό που έχει στα χέρια του και στη συνέχεια να αποφασίσει για τις ανάγκες που υπάρχουν στο ρόστερ. Μετά από 35 μέρες στον πάγκο της ΑΕΚ, ο Μοράις έχει βγάλει συμπεράσματα. Δεν έχει κάνει όμως ακόμα οριστικές εισηγήσεις. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως από την συχνή συνεργασία που έχει με τον Μαϊστόροβιτς, δεν έχουν προκύψει κατευθύνσεις.

Ωστόσο, ακόμα ξεκάθαρο τοπίο, ως προς τις θέσεις και τον αριθμό των μεταγραφών που θα ζητήσει ο Πορτογάλος τεχνικός, δεν υπάρχει. Και ως εκ τούτου, δεν μπορεί να προχωρήσει καμία περίπτωση μεταγραφικού στόχου. Χωρίς ούτε αυτό να σημαίνει, πως ο Μαϊστόροβιτς δεν έχει κάνει μια προεργασία. Άλλωστε για ορισμένες θέσεις, όπως στα χαφ ή στην επίθεση, είναι ηλίου φαεινότερο πως απαιτείται ενίσχυση.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει ξεκάθαρη για τον αριθμό των κινήσεων που θα γίνουν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Και όσο δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, δεν μπορεί να προκύψει οριστική απόφαση για τις θέσεις στις οποίες θα ενισχυθεί η ΑΕΚ. Ούτε πολύ περισσότερο για τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, για τις οποίες τελικά θα κινηθεί. Πάντως με δεδομένο πως θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες συσκέψεις κορυφής, με αντικείμενο τις μεταγραφές του Γενάρη, το τοπίο δεν θα αργήσει να ξεκαθαρίσει. Εξάλλου δεν υπάρχουν και μεγάλα χρονικά περιθώρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συνάντηση Μαϊστόροβιτς - Μοράις για μεταγραφές
Χαμένοι στα… συστήματα στην ΑΕΚ
Ζήτημα αναδιάρθρωσης, υποβιβασμός για τέσσερις!
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ