ΑΕΚ

Πρώτα η Ξάνθη, μετά ο σέντερ φορ

Πρώτα η Ξάνθη, μετά ο σέντερ φορ
Μιλοβάνοβιτς Μπάγεβιτς INTIME SPORTS

Τα χρονικά περιθώρια για μεταγραφή έτσι κι αλλιώς είναι στενά, ενώ η σοβαρότητα του τραυματισμού του Τζεμπούρ έκανε την ανάγκη για ενίσχυση στην επίθεση επιτακτική.

Στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να κάνουν βιαστική κίνηση. Ενώ το ματς του Σαββάτου (29/8) με την Ξάνθη, έχει προτεραιότητα. Και όλα δείχνουν πως τα… σπουδαία για την μεταγραφή ενός επιθετικού, θα γίνουν μετά το παιχνίδι στα Πηγάδια.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με κάποιες περιπτώσεις σέντερ φορ, τις οποίες παράλληλα «τσεκάρει» μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα. Με δεδομένα τα στενά χρονικά περιθώρια, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ προχωρά επί της ουσίας την διαδικασία της διαπραγμάτευσης με κάποιους παίκτης, παράλληλα με το «τσεκάρισμα» από τον προπονητή. Μ’ αυτόν τον τρόπο, όταν θα γίνει η τελική επιλογή, το έδαφος για να κλείσει άμεσα η συμφωνία θα έχει ήδη προετοιμαστεί.

Όσο για τον εκλεκτό, ακόμα δεν έχει προκύψει. Από το μικροσκόπιο των ανθρώπων της ΑΕΚ περνούν πολλές περιπτώσεις. Από τον Αγεγκμπένι μέχρι και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, το όνομα του οποίου ακούστηκε ξανά στα Σπάτα. Προφανώς όσο δεν προκύπτει τελική απόφαση, τόσο θα προτείνονται περιπτώσεις επιθετικών. Και όσο στενεύουν τα περιθώρια, οι περιπτώσεις να είναι όλο και καλύτερες. Όπως και να έχει, η ΑΕΚ θα πάρει οριστική απόφαση μετά την Ξάνθη. Και φυσικά θα κάνει άμεσα κίνηση.

Φορ και τέλος

Η κίνηση για περαιτέρω ενίσχυση στην θέση του σέντερ φορ, προκρίθηκε τελικά. Βεβαίως μέχρι να βρεθεί ο εκλεκτός και να κλείσει, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πάντως όλα δείχνουν πως μόνο η μεταγραφή φορ υπάρχει πλέον στο τραπέζι του σχεδιασμού των ανθρώπων της ΑΕΚ. Η σκέψη για ενίσχυση είτε στο κέντρο της άμυνας, είτε στην μεσοεπιθετική γραμμή, φαίνεται πως εγκαταλείπεται. Εκτός συγκλονιστικής ανατροπής, οριστικά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ