ΑΕΚ

Προχωράει για Άρθο, δύσκολα για Βάρας

Προχωράει για Άρθο, δύσκολα για Βάρας
Άρθο

Σε τελικό στάδιο έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ με την πλευρά του Ισπανού αμυντικού Άρθο. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Η (πολύ προσεκτική) αναζήτηση της ΑΕΚ για στόπερ έφτασε στο όνομα του Θέσαρ Άρθο. Μια περίπτωση που βάσει βιογραφικού και σε σχέση μ’ αυτό που ψάχνει η Ένωση για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής,μοιάζει πολύ καλά. Γι αυτό και η ΑΕΚ την προχωρά για την κλείσει άμεσα.

Οι πληροφορίες θέλουν τις διαπραγματεύσεις με τον 29χρονο Ισπανό αμυντικό που μένει ελεύθερος από την Μπεϊτάρ έχουν μπει στο τελικό τους στάδιο. Ο Άρθο είναι θετικός, οι διαφορές είναι μικρές και δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Αντίθετα με την περίπτωση του Άρθο, αυτή ενός άλλου Ισπανού μοιάζει να έχει δυσκολέψει πολύ για την ΑΕΚ. Το «μπάσιμο» ισπανικών ομάδων στο παιχνίδι για τον Χάβι Βάρας, όπως ήδη έχετε διαβάσει στοSport24.gr, έχει περιπλέξει την υπόθεση.

Η ΑΕΚ δεν έχει βγει από το παιχνίδι. Κυρίως διότι έχει ανοίξει πρώτη την γραμμή με τον Ισπανό τερματοφύλακα. Πριν καν γίνει η προσέγγιση από την Μάλαγα ή την Λας Πάλμας. Όμως στην Ένωση ξέρουν πως πλέον η υπόθεση έχει δυσκολέψει πολύ. Τις πιθανότητες της πάντως, η ΑΕΚ θα τις εξαντλήσει, πριν προχωρήσει σ’ άλλες λύσεις.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ