ΑΕΚ

Προχωρά με Χαφέζ η ΑΕΚ

Karim Hafez Seif Eldin of Lierse shows deception after the Belgian soccer game SK Lierse vs KAS Eupen, on Wednesday 20 May 2015 in Lier. SK Lierse will be relegated into the Belgian second soccer division after losing against KAS Eupen. (c) Image: Kristof Van Accom
Karim Hafez Seif Eldin of Lierse shows deception after the Belgian soccer game SK Lierse vs KAS Eupen, on Wednesday 20 May 2015 in Lier. SK Lierse will be relegated into the Belgian second soccer division after losing against KAS Eupen. (c) Image: Kristof Van Accom KRISTOF VAN ACCOM

Η περίπτωση του Καρίμ Χαφέζ δεν είναι απλώς μια απ’ αυτές που έχουν πιάσει τα ραντάρ της ΑΕΚ. Ο 19χρονος Αιγύπτιος είναι ένας παίκτης που θεωρείται από τους ανθρώπους του Δικεφάλου μια πρώτης τάξεως επένδυση για το μέλλον.

Γι αυτό και ήδη έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να προχωρήσουν την απόκτηση του. Βεβαίως ο Χαφέζ έχει συμβόλαιο με την Λιρς. Αλλά η ιδιοκτήτρια εταιρία της ομάδας, είναι και η εταιρία που έχει και τα δικαιώματα του παίκτη.

Ως εκ τούτου η μεταγραφή μπορεί να προχωρήσει χωρίς το κόστος να εκτιναχθεί. Στην ΑΕΚ θεωρούν πως πρόκειται για σπουδαίο ταλέντο. Άλλωστε ήδη έχει κληθεί στην εθνική ανδρών της Αιγύπτου. Πάντως ακόμα και αν αποκτηθεί ο Χαφέζ, που μπορεί να παίξει εκτός από αριστερό μπακ και αριστερό εξτρέμ, θα γίνει μια ακόμα μεταγραφική κίνηση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Στασιμότητα για μεσοεπιθετικό

Πάντως εκτός από την θέση του αριστερού μπακ, στην ΑΕΚ υπάρχει και η εκκρεμότητα με την απόκτηση μεσοεπιθετικού. Δύσκολα όμως αυτό το θέμα θα κλείσει άμεσα. Το πιο πιθανό είναι πως θα τραβήξει και μέσα στον Αύγουστο. Άλλωστε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Ισπανίας, ξέρει πως όσο περνά ο καιρός, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να προκύψει ένα καλό όνομα που θα είναι προσιτό καθώς δεν θα συνεχίσει σε ομάδα Πριμέρα Ντιβισιόν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ