ΑΕΚ

Προχωρά για Τσοπ, κρίνεται του Τσαβαρία

Προχωρά για Τσοπ, κρίνεται του Τσαβαρία

Η ΑΕΚ το «παλεύει» για τον Κροάτη επιθετικό, σήμερα (4/7) η καθοριστική επαφή για τον Αργεντινό εξτρέμ – "Τελειώνει" και με τον Κάτσαρ.

Εδώ που έχει φτάσει το πράγμα, τουλάχιστον ως προς τις μεταγραφές του φορ και του εξτρέμ, κάθε μέρα που περνά είναι κρίσιμη για την έκβαση των υποθέσεων που κοιτάζει η ΑΕΚ. Ειδικά ως προς την περίπτωση του Πάμπλο Τσαβαρία, η σημερινή (4/7) μέρα ενδέχεται να είναι η πλέον καθοριστική.

Είναι προγραμματισμένη να γίνει μια ακόμα επαφή ανάμεσα στην ΑΕΚ και την πλευρά του Αργεντινού εξτρέμ, που είτε θα φέρει συμφωνία, είτε θα φέρει οριστική ρήξη.

Αντίθετα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα στην υπόθεση του σέντερ φορ. Παρόλο που όπως φαίνεται, η περίπτωση του Ντούγε Τσοπ, έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πλέον έναντι όλων των υπολοίπων. Ο Κροάτης διεθνής φορ αρέσει πολύ στην ΑΕΚ, που πλέον κινεί όλες τις διαδικασίες για να τον κλείσει. Και εδώ είναι και το αγκάθι. Ο Τσοπ ανήκει στην Κάλιαρι και η ΑΕΚ θέλει να τον πάρει με δανεισμό. Οι Ιταλοί και πέρυσι είχαν παραχωρήσει τον Κροάτη στην Μάλαγα με την μορφή αυτή. Αλλά πιθανότατα τώρα θέλουν να πουλήσουν και όχι να δανείσουν τον Τσοπ. Πάντως από την στιγμή που υπάρχει πρόσφορο έδαφος και από την στιγμή που θεωρούν στην ΑΕΚ τον διεθνή Κροάτη ως την καλύτερη περίπτωση, θα γίνει κάθε προσπάθεια για να κλείσει θετικά το θέμα. Χωρίς ωστόσο να «καίγεται» ακόμα και το όνομα του Χιλιανού Νίκολας Καστίγιο.

Παράλληλα με τις υποθέσεις του επιθετικού και του εξτρέμ, που έχουν απόλυτη προτεραιότητα, η ΑΕΚ κοιτάζει και τις κινήσεις για χαφ και μπακ. Η υπόθεση της απόκτησης του Γκόικο Κάτσαρ όχι μόνο δεν έχει κλείσει, αλλά υπάρχουν και ισχυρές ενδείξεις πως μέσα στην εβδομάδα θα κλείσει θετικά. Όσο για την θέση του αριστερού υπάρχει το όνομα του Χουάν Ντιάζ, που μίλησε σχετικά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ στο Sport24.gr και τον Βασίλη Τεμπέλη. Αλλά επανήλθε και αυτό του Καρίμ Χαφέζ, που πέρυσι είχε έρθει ακόμα και στην Αθήνα για να υπογράψει με την Ένωση, αλλά χάλασε την τελευταία στιγμή. Τελικά κατέληξε ως δανεικός στην Ομόνοια. Τώρα επέστρεψε στην Λιρς, ξαναπροτάθηκε στην ΑΕΚ και εξετάζεται.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ