ΑΕΚ

Προβληματισμός για την ζέστη στην ΑΕΚ

Προβληματισμός για την ζέστη στην ΑΕΚ
ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες της ΑΕΚ δούλεψαν το πρωί της Παρασκευής (1/7) στη φυσική κατάσταση, αλλά υπάρχει προβληματισμός για τις υψηλές θερμοκρασίες. (VIDEO).

Ο βασικός λόγος που οι άνθρωποι της ΑΕΚ επέλεξαν το Κίελτσε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και αποφάσισαν να μείνουν για συνολικά 17 ημέρες, ήταν για να αποφύγουν τις υψηλές θερμοκρασίες της Αθήνας. Όμως σ' αυτές τις τρεις πρώτες μέρες στην Πολωνία, έχουν πέσει πάνω σε ζέστη που θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι.

Παρά την χθεσινοβραδινή ισχυρή καταιγίδα, ο υδράργυρος και σήμερα (1/6) το πρωί, είναι πάνω από τους 30 βαθμούς. Και προφανώς αυτό δημιουργεί προβληματισμό. "Φύγαμε από την ζέστη της Αθήνας και βρήκαμε την ζέστη εδώ" ήταν η ατάκα του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος μάλιστα εμφανίστηκε στην προπόνηση με καπελάκι, καθώς από χθες λόγω του δυνατού ήλιου είχε πονοκέφαλο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την ζέστη, είναι στην πρωινή προπόνηση, που οι παίκτες της ΑΕΚ δουλεύουν κυρίως στην φυσική κατάσταση, με πολύ τρέξιμο. Μάλιστα σήμερα, εκτός από τρέξιμο, είχε και ειδικές ασκήσεις για ισορροπία και ταχυδύναμη, τις οποίες οι ποδοσφαιριστές εκτελούσαν κυκλικά. Μάλιστα ο γυμναστής Μιχάλης Μιχαήλ, ρωτούσε συνεχώς τους παίκτες, αν έχουν ζαλιστεί από τον ήλιο ή αν δεν αισθάνονται καλά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ