ΑΕΚ

Προβληματισμένος ο Δέλλας, αισιόδοξος ο Βάργκας

Προβληματισμένος ο Δέλλας, αισιόδοξος ο Βάργκας
Δέλλας INTIME SPORTS

Σκεπτικός και προβληματισμένος ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, για την εμφάνιση της ομάδας του στο φιλικό με την Ανόρθωση. Βιάζεται να επιστρέψει ο Ρόναλντ Βάργκας.

Η επόμενη μέρα του φιλικού της ΑΕΚ με την Ανόρθωση, βρήκε τον Τραϊανό Δέλλα βυθισμένο στις σκέψεις του για τον τρόπο που θα διαχειριστεί την (δική του) διαπίστωση πως «στο ματς με την Ανόρθωση η ομάδα δεν είχε κανένα στοιχείο απ’ αυτό που θέλω να βλέπω στην ομάδα».

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν εμφανώς προβληματισμένος. Βημάτιζε με σκυμμένο το κεφάλι αμέσως μετά την πρωινή (3/8) προπόνηση και το μυαλό του… ταξίδευε. Προφανώς στις λύσεις που θα πρέπει να βρει για να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Για τις λύσεις αυτές, ο Δέλλας πιθανότατα κουβέντιασε χθες (2/8) και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι δυο άνδρες είχαν ένα τετ α τετ στο ξενοδοχείο της ομάδας, αμέσως μετά το φιλικό με την Ανόρθωση.

Αντίθετα με τον προβληματισμένο προπονητή της ΑΕΚ, ο Ρόναλντ Βάργκας δείχνει αισιόδοξος για άμεση επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης. Μάλιστα ο Βενεζουελάνος έλεγε χθες (2/8) μετά το φιλικό, πως μπορεί και να προλάβει να παίξει στο φιλικό της Τετάρτης (5/8) με την Ανόρθωση.

Ενώ σήμερα (3/8) το πρωί, είχε και μια κουβέντα με τον γιατρό της ΑΕΚ Άλκη Καλιακμάνη. Ο Βάργκας βιάζεται να επιστρέψει, αλλά στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να ρισκάρουν. Εξάλλου υπάρχει και το φιλικό με την Σεβίλλη το Σάββατο και ο Δέλλας θέλει τον Βενεζουελάνο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ