ΑΕΚ

Πρόβλημα με Τσιγκρίνσκι

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Μία μυϊκή σύσπαση κρατά τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι εκτός αποστολής για το ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την ΑΕΚ και τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ένιωσε σύσπαση δικεφάλου μηριαίου, πράγμα που οδήγησε τον Σεβιγιάνο τεχνικό να δώσει εντολή… αποδέσμευσης του Ουκρανού από τη χθεσινή προπόνηση.

Ο "Τσίγκρι" βρέθηκε αναγκαστικά στα χέρια του ιατρικού τιμ, τα μέλη του οποίου του συνέστησαν να αποφορτιστεί με ειδικό πρόγραμμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και πως τα μέτρα που πάρθηκαν ήταν καθαρά για προληπτικούς λόγους. Αυτό σημαίνει πως για την ώρα, μιας και θα γίνει μία επανεκτίμηση, δεν τίθεται ζήτημα για τη συμμετοχή του Ουκρανού στον τελικό της 12ης Μαΐου.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Παναγιώτης Κονέ. Πρόκειται για κίνηση στρατηγικής από τον Μανόλο, καθώς στο ματς με τον Απόλλωνα επιθυμεί να χρησιμοποιήσει παίκτες που ενδεχομένως ν’ αγωνιστούν στον τελικό Κυπέλλου, χρησιμοποιώντας την αναμέτρηση ως πρόβα, μιας και δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Κονέ να θυμίσουμε πως είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό. Θεραπεία πάντως ακολούθησε Σοτζέι Μασούντ.

Για την οσονούπω εστεμμένη πρωταθλήτρια Ελλάδος για το 2018, η αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη αποτελείται από τους Τσιντώτα, Μπάρκα, Γκάλο, Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μοράν, Χριστοδουλόπουλο, Μάνταλο, Μπακασέτα, Γιακουμάκη, Λιβάια και Αραούχο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ