ΑΕΚ

Πρόβλημα με Κορδέρο στην ΑΕΚ, χάνει το φιλικό

Πρόβλημα με Κορδέρο στην ΑΕΚ, χάνει το φιλικό
ΑΕΚ INTIME SPORTS

Μετά τον Άρη Σοϊλέδη, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στον οποίο προέκυψε απρόοπτο είναι Μιγκέλ Κορδέρο, που δεν θα παίξει στο φιλικό της Κυριακής (26/7) με την Κορόνα Κιέλτσε. Δουλειά σε τελειώματα και στημένα στην προπόνηση του Σαββάτου (25/7).

Ξαφνικά ο Τραϊανός Δέλλας άρχισε να βλέπει τα προβλήματα να αυξάνονται. Ήδη υπήρχε το ζήτημα με τον Άρη Σοϊλέδη που αποφορτίζεται, καθώς του προέκυψε ένα σφίξιμο στο σημείο που πέρυσι τον είχε ταλαιπωρήσει. Και σήμερα προέκυψε πρόβλημα και με τον Μιγκέλ Κορδέρο. Ο Ισπανός μέσος υποφέρει από ένα αιμάτωμα στην γάμπα. Δεν πρόκειται για τραυματισμό που προκαλεί ανησυχία.

Ωστόσο ο Κορδέρο δεν προπονήθηκε καθόλου στην σημερινή (25/7) απογευματινή προπόνηση. Ενώ ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ισπανό ούτε για το αυριανό (26/7) φιλικό με την Κορόνα Κιέλτσε. Πάντως από την Δευτέρα (27/7) ο Ισπανός αναμένεται να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Η ίδια εκτίμηση υπάρχει και για τον Άρη Σοϊλέδη, που επίσης θα απουσιάσει και από το δεύτερο φιλικό.

Δουλειά σε τελειώματα και στημένα

Όπως και πριν από το φιλικό με την Χάποελ, έτσι και σήμερα το απόγευμα παραμονή του ματς με την Κορόνα, ο Τραϊανός Δέλλας δούλεψε με τους παίκτες του στα τελειώματα των φάσεων, αλλά και στις στημένες φάσεις. Ο Ράφικ Τζεμπούρ ήταν σε μεγάλα κέφια, αλλά αυτοί που έκλεψαν την παράσταση με εντυπωσιακές αποκρούσεις, ήταν οι τρεις τερματοφύλακες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ