ΑΕΚ

Πρόβλημα με Γιόχανσον

Πρόβλημα με Γιόχανσον
Γιόχανσον ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιόχανσον απουσίασε από την προπόνηση της ΑΕΚ εξαιτίας γαστρεντερίτιδας και ο Κετσπάγια άφησε για την Τετάρτη (3/8) την επιλογή της αποστολής.

Ελαφρώς διαφορετικά είχε σχεδιάσει ο Τιμούρ Κετσπάγια τη σημερινή (2/8) ημέρα. Ήθελε να κάνει ήδη από σήμερα προπόνηση στο ΟΑΚΑ προκειμένου να εξοικειωθούν οι παίκτες του με το νέο χλοοτάπητα, να κάνει τις δοκιμές του ενόψει Σεντ-Ετιέν και κατόπιν να ανακοινώσει και την αποστολή για το ματς με τους Γάλλους.

Τελικά το πράγμα... στράβωσε, καθώς προέκυψε η απουσία του Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός μέσος ταλαιπωρείται από μια γαστρεντερίτιδα που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί.

Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με θεραπευτική αγωγή και δεν δείχνει σοβαρό. Μέχρι όμως να δει ξανά τον Γιόχανσον ετοιμοπόλεμο, ο Κετσπάγια θα ζει την αγωνία του.

Πάντως κάτι το πρόβλημα με τον Σουηδό μέσο, κάτι η ανάγκη να δει και στην αυριανή (3/8) προπόνηση το βαθμό ετοιμότητας και του Αλμέιδα αλλά κυρίως του Ροντρίγκες, ανάγκασαν τον Κετσπάγια να μεταθέσει για την Τετάρτη την επιλογή της αποστολής. Για την τελευταία στιγμή δηλαδή.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ