ΑΕΚ

Πρόβλημα (και) με Βράνιες, Μπάρκα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με τραυματισμό έφυγαν από τη Νέα Σμύρνη και ο Βράνιες με τον Μπάρκα. Βέβαια, ο Ροντρίγκο Γκάλο επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και όλα δείχνουν πως θα παίξει στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη έχασε δυο βαθμούς αλλά και τον Ούγκο Αλμέιδα που υπέστη θλάση. Όμως δεν ήταν μόνο αυτές οι απώλειες για τον Μανόλο Χιμένεθ από το ματς με τον Πανιώνιο. Ο Ογκνιέν Βράνιες έχει ένα αιμάτωμα στους περιονιαίους μύες ενώ ο Βασίλης Μπάρκας ένα διάστρεμμα στην ποδοκνημική.

Αμφότεροι μάλιστα, αγωνίστηκαν μ' αυτό το πρόβλημα σ' ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Ο Βράνιες άλλωστε ήταν φανερό πως δεν πατούσε καλά και δυσκολευόταν πολύ στο τρέξιμο, ενώ ο Μπάρκας είχε κτυπήσει από μια σύγκρουση στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στην ανάπαυλα, το ιατρικό τιμ του έδεσε το πόδι και συνέχισε το ματς, προκειμένου να μην προκύψει αναγκαστική αλλαγή.

Πάντως εκτός από δυσάρεστα νέα, η σημερινή (7/3) προπόνηση είχε και ευχάριστα, καθώς ο Ροντρίγκο Γκάλο επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και όλα δείχνουν πως θα παίξει κανονικά στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ