ΑΕΚ

Προβάδισμα το... δίδυμο Λάζαρου-Κλωναρίδη στην ΑΕΚ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÑÉÆ - ÁÅÊ / EUROPA LEAGUE / BRUGGE- AEK (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÑÉÆ - ÁÅÊ / EUROPA LEAGUE / BRUGGE- AEK (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο μυαλό του Χιμένεθ δείχνει να έχει προβάδισμα το δίδυμο Χριστοδουλόπουλου - Κλωναρίδη για την επίθεση στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μπριζ.

Την απόφαση για το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ΑΕΚ (και) στη ρεβάνς με την Μπριζ, ο Μανόλο Χιμένεθ την είχε πάρει ήδη από την πρώτη μέρα της επιστροφής από το Βέλγιο.

Αφενός διότι το 3-5-2 λειτούργησε καλά στο πρώτο παιχνίδι, αφετέρου διότι οι απουσίες στην θέση του σέντερ (Λιβάγια, Γιακουμάκης) δεν άφηναν και πολλά περιθώρια για διαφοροποίηση του σχήμα.

Το δίλημμα του Χιμένεθ, αφορούσε την επιλογή στη γραμμή κρούσης. Και όπως φάνηκε και από τη σημερινή (23/8) τελευταία προπόνηση, το προβάδισμα στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού, έχει η επιλογή του δίδυμου Χριστοδουλόπουλου και Κλωναρίδη για την επίθεση.

Μια σκέψη που ήταν από τις πρώτες που είχε κάνει ο Χιμένεθ, κάτι που ήδη έχετε διαβάσει από προχθές στο Sport24. Στην περίπτωση που τελικά ο Λάζαρος με τον Κλωναρίδη αγωνιστούν ως δίδυμο στην επίθεση, ο Μάνταλος θα έχει ρόλο ελεύθερο, όπως και στο πρώτο ματς με τη Μπριζ στο Βέλγιο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ