ΑΕΚ

Προβάδισμα το 4-3-3 για Μπριζ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ δούλεψε (και) την Κυριακή (13/8) το σύστημα 4-3-3 και φαίνεται ότι αυτό σκέφτεται για το πρώτο ματς με την Μπριζ στο Βέλγιο, για τα playoffs του Europa League.

Ήδη από το φιλικό της περασμένης Πέμπτης (10/8) με τον Πλατανιά, ο Μανόλο Χιμένεθ είχε δείξει πως σκέφτεται να πάει στο πρώτο ματς με τη Μπριζ στο Βέλγιο, μ' ένα σύστημα 4-3-3.

Άλλωστε αυτό δοκίμασε και στα 90 λεπτά του φιλικού. Και μια ακόμα ισχυρή ένδειξη πως αυτό το σχήμα έχει προβάδισμα στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού για το παιχνίδι με τους Βέλγους, είναι η δουλειά που έγινε στη σημερινή (13/8) προπόνηση στα Σπάτα. Σε άσκηση τακτικής ο Χιμένεθ δούλεψε με 4-3-3.

Και με τον Μάνταλο σε ρόλο εσωτερικού μέσου, μαζί με τον Γιόχανσον και τον Σιμόες σε ρόλο "κόφτη". Βεβαίως λόγω της απουσίας του Λιβάγια, ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε τον Κλωναρίδη στην κορυφή της επίθεσης με τον Χριστοδουλόπουλο και τον Τρίστασον στα εξτρέμ. Όμως εκείνο που έχει σημασία, είναι πως στο μυαλό του Χιμένεθ, προβάδισμα για το ματς με τη Μπριζ, έχει το 4-3-3.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ