ΑΕΚ

Προβάδισμα σε Ντακόλ για Καλλιθέα

Προβάδισμα σε Ντακόλ για Καλλιθέα
Ντούνης Ντακόλ INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας έκανε αρκετές δοκιμές στην προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με την Καλλιθέα στον Ταύρο και ο Αλεσάντρε Ντακόλ είναι αυτός που έχει προβάδισμα να ξεκινήσει πίσω από τον σέντερ φορ.

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στον Ταύρο είναι γνωστή στους "κιτρινόμαυρους" και ο Δέλλας δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Ζόριτς, ο οποίος μόλις επέστρεψε από τραυματισμό.

Από εκεί και πέρα, στο δεξί άκρο της άμυνας αγωνίστηκε ο Ρόβας (στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Γεωργέα), στα αριστερά ο Σοϊλέδης ενώ στο πλευρό του Λαμπρόπουλου στο κέντρο της άμυνας έπαιξε ο Σβάρνας.

Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Ανάκογλου και Γιόχανσον, ο Πλατέλλας πήρε με τον Αραβίδη πήραν θέση στα άκρα της επίθεσης, ο Κρισάντους ήταν στην κορυφή, ενώ και ο Μπαρμπόσα αντικατέστησε στη συνέχεια τον Ντακόλ.

Η ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο "Κολοσσός" στο παιχνίδι της Κυριακής (29/3) αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση, όπου και θα δοκιμάσει το επικρατέστερο σχήμα.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ