ΑΕΚ

Προθεσμία μέχρι την Δευτέρα (25/7) για τους ταξιδιώτες στη Γαλλία

Προθεσμία μέχρι την Δευτέρα (25/7) για τους ταξιδιώτες στη Γαλλία
ΑΕΚ κόσμος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα μέτρα ασφαλείας στην Γαλλία, λόγω των τρομοκρατικών κτυπημάτων, είναι δρακόντεια και για αυτό η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον κόσμο που θα ταξιδέψει στην Γαλλία.

Τα μέτρα ασφαλείας στην Γαλλία, λόγω των τρομοκρατικών κτυπημάτων, είναι Δρακόντεια. Και αυτό επηρεάζει και τους εκδρομείς οπαδούς της ΑΕΚ για το ματς της Πέμπτης (28/7) στο Ζοφρουά Γκισάρ για το ματς με την Σεντ Ετιέν.

Την Τρίτη (26/7) θα γίνει σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι. Και θα πρέπει να υπάρχει αναλυτική λίστα για τα εισιτήρια που θα έχει η ΑΕΚ. Γι αυτό και η προθεσμία για κρατήσεις είναι αυστηρά μέχρι και την Δευτέρα (25/7). Και δεν υπάρχει κανένα άλλο περιθώριο.

Μάλιστα η ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, που ενδιαφέρονται να βρεθούν στον αγώνα Σεντ Ετιέν-ΑΕΚ στις 28 Ιουλίου στο στάδιο «Ζοφρουά Γκισάρ» (9 μ.μ. τοπική ώρα - 10 μ.μ. ώρα Ελλάδας), ότι θα πρέπει μέχρι την Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 5 το απόγευμα να κάνουν την κράτηση του εισιτηρίου τους προκειμένου την Τρίτη 26 Ιουλίου να παραδοθεί η σχετική ονομαστική λίστα στη γαλλική Αστυνομία, σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας των γαλλικών αρχών.

Για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας, μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά για όλες τις λεπτομέρειες από την κυρία Λία Διαμαντοπούλου στο τηλέφωνο της ΠΑΕ ΑΕΚ 2106855850και ηλεκτρονικά στο [email protected].

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και στο παραπάνω τηλέφωνο μπορούν οι φίλαθλοι να ενημερώνονται αναλυτικά για τον τρόπο διάθεσής τους".

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ