ΑΕΚ

"Πρόθεση μας να κρατήσουμε τον Αραούχο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Αραούχο EUROKINISSI SPORTS

Την πρόθεση της Λας Πάλμας να κρατήσει τον Σέρχιο Αραούχο εξέφρασε για μια ακόμα φορά δημοσίως ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες.

Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς το ρόστερ της Λας Πάλμας για τη νέα σεζόν. Ωστόσο ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, επιμένει σε κάθε ευκαιρία, να διατυμπανίζει την πρόθεση να παραμείνει ο Σέρχιο Αραούχο.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες έδωσε συνέντευξη στη Marca, εφ' όλης της ύλης. Ανάμεσα στα πολλά που είπε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, όπως για παράδειγμα πως είναι δύσκολος ο δανεισμός του Χεσέ, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Αραούχο.

"Η πρόθεση μας είναι να τον κρατήσουμε. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ΑΕΚ και θεωρούμε πως ταιριάζει στο πλάνο μας" τόνισε ο Ραμίρες, που ρωτήθηκε και για την απόρριψη πρότασης 17 εκατομμυρίων πριν από δυο χρόνια.

"Αν μετάνιωσα που την απορρίψαμε εκείνη την πρόταση; Όχι. Ο Αραούχο είχε πετύχει 25 γκολ, ήταν μια υπόσχεση αυτό για την βοήθεια που θα μας έδινε στην πρώτη κατηγορία και τον αγαπούσαν οι οπαδοί. Τότε, δεν ήταν για πώληση" ήταν η απάντηση του προέδρου της Λας Πάλμας και ενδεχομένως η τελευταία αποστροφή του λόγου του, να σημαίνει πως φέτος είναι προς παραχώρηση ο Αραούχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Θα μείνει στην Λας Πάλμας ο Αραούχο"
Η ΑΕΚ θα επιμείνει για Αραούχο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ