ΑΕΚ

"Προτεραιότητα μας ο Γιάκομπ"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Γιόχανσον EUROKINISSI SPORTS

Στην ΑΕΚ προσπαθούν να διαχειριστούν το σοκ από τον τραυματισμό του Σουηδού, αφήνοντας προς το παρόν εκτός ατζέντας την μεταγραφολογία αλλά και το θέμα του νέου συμβολαίου.

Η αλήθεια είναι πως σ’ όλη την ΑΕΚ, αυτό που έγινε χθες (13/11) το βράδυ με τον Γιάκομπ Γιόχανσον, προκάλεσε σοκ. «Πάγωσαν» όλοι μπροστά στις τηλεοράσεις, καθώς κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή το κακό που είχε βρει τον Σουηδό μέσο. Και η διαχείριση μιας τέτοιας απώλειας, που μάλιστα είναι η δεύτερη μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Διότι αφενός θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να καλυφθεί το τεράστιο αγωνιστικό κενό, αφετέρου να στηριχθεί και Γιόχανσον, ο οποίος προφανώς και είναι σε κατάσταση σοκ.

Εκείνο που καταρχήν βγαίνει από την ΑΕΚ, είναι πως εκείνο που προέχει, είναι να επιστρέψει ο Σουηδός μέσος στην Αθήνα, να εξεταστεί από τους γιατρούς και να ληφθούν οι αποφάσεις για την επέμβαση που θα πρέπει να κάνει. Ήδη ο Νίκος Λυμπερόπουλος επικοινώνησε με τον Γιόχανσον. Ενώ για το θέμα ζήτησε και πήρε αναλυτική ενημέρωση και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Με δεδομένο πως σε ανάλογες περιπτώσεις υπήρξε άμεση κινητοποίηση και για το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου, η θέση της ΑΕΚ και με τον Γιόχανσον παραμένει πάγια και σταθερή. Απλώς δεν θεωρούν στην Ένωση κομψό και σωστό, να ανοίξουν τώρα ένα τέτοιο ζήτημα, στην κατάσταση που βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής.

Το ίδιο ισχύει και για το ζήτημα των μεταγραφών. Δεν έχουν αυτή την στιγμή στην ΑΕΚ ως προτεραιότητα αυτή τη συζήτηση. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα γίνουν κινήσεις τον Γενάρη. Όπως λένε υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ "προτεραιότητα της ΑΕΚ δεν είναι οι μεταγραφές, ούτε το τι θα συμβεί, αν θα συμβεί στο μέλλον, αλλά πως θα καλύψει το κενό εκ των έσω με τις λύσεις που δίνει το ρόστερ, προκειμένου να προχωρήσει μπροστά".

Στην ΑΕΚ άλλωστε, όπως και στην περίπτωση του Μάνταλου, θεωρούν "αδιανόητο σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή για έναν ποδοσφαιριστή, η κουβέντα να επικεντρωθεί στην μεταγραφολογία". Και μάλιστα στην προκειμένη περίπτωση, πριν καν ο Γιόχανσον επιστρέψει στην Αθήνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ