ΑΕΚ

Προτάθηκε (και) ο Καστίγιο

Προτάθηκε (και) ο Καστίγιο

Η ΑΕΚ εξετάζει διάφορες περιπτώσεις για την επίθεση και σύμφωνα με πληροφορίες προτάθηκε και Νικολάς Καστίγιο της Μπριζ. Ενδιαφέρον και από την Αταλάντα για το Χιλιανό.

Ο Νικολάς Ιγνάσιο Καστίγιο Μόρα δεν υπολογίζεται από την Μπριζ και σύμφωνα με πληροφορίες από την πατρίδα του, Χιλή, προτάθηκε στην ΑΕΚ. Είναι προφανές ότι από τη στιγμή που η Ένωση ψάχνει επιθετικό, και καθημερινά φθάνουν αρκετές προτάσεις.

Ο Καστίγιο γεννήθηκε στην πρωτεύουσα, Σαντιάγο, το 1993 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Το 2014 πέρασε για πρώτη φορά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στο Βέλγιο για λογαριασμό της Μπριζ. Το τελευταίο εξάμηνο της περυσινής σεζόν, αγωνίστηκε στη Γερμανία με τη φανέλα της Μάιντς. Ο Νικολάς Καστίγιο, ήταν από τα βασικά στελέχη της U20 της εθνικής Χιλής ενώ έχει και μία συμμετοχή με αυτή των Ανδρών, της "ρόχα".

Τον θέλει η Αταλάντα

Το γεγονός ότι προτάθηκε, δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι η περίπτωση που απασχολεί την ΑΕΚ. Ήδη στην Ιταλία, ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, αναφέρουν ότι η Αταλάντα θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ