ΑΕΚ

Δύσκολη η περίπτωση του Σαντάο

Δύσκολη η περίπτωση του Σαντάο

Η ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κλωναρίδη, αλλά και τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Λιβάγια, θα φουλάρει για την ενίσχυση της στο κέντρο της άμυνας. Τι παίζει με τον 29χρονο Βραζιλιάνο στόπερ, Σαντάο.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης έρχεται στην Αθήνα έτσι ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, την ίδια στιγμή που οι "κιτρινόμαυροι" περιμένουν εξελίξεις γύρω από το θέμα του Λιβάγια, με τον Κροάτη να αναμένεται άμεσα κι εκείνος στη χώρα μας για να κλείσει η μεταγραφή του.

Εκτός από τα παραπάνω ανοιχτά μεταγραφικά θέματα, στην Ένωση θέλουν ακόμα έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Το όνομα του 29χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Σαντάο, εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ωστόσο δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του.

Ο Βραζιλιάνος, έμεινε ελεύθερος από τη ρωσική Ανζί και πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος είναι εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι (1.93 ύψος) αλλά και πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια. Ο Ξαντάο έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Φλουμινένσε, Σάο Πάολο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Κράσνονταρ, ενώ κατέχει και ιταλικό διαβατήριο.

Η συγκεκριμένη περίπτωση πάντως είναι από εκείνες που δεν… παίζουν για την Ένωση, η οποία αναζητά κεντρικό αμυντικό για να καλύψει το κενό.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ