ΑΕΚ

Προσπαθεί να τους χωρέσει όλους ο Δέλλας

Προσπαθεί να τους χωρέσει όλους ο Δέλλας
INTIME SPORTS

Ευχάριστο "πονοκέφαλο" θα έχει φέτος ο Δέλλας, ο οποίος προσπαθεί από τώρα να βρει τρόπους ώστε να χωρέσει όσους περισσότερους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστής μπορεί στη βασική 11άδα της ομάδας.

Η ΑΕΚ διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες οι οποίοι προέρχονται από τη Super League και θα μπορούσαν με ευκολία να αγωνίζονται εκεί. Ωστόσο, επέλεξαν την Ένωση της Β’ Εθνικής, ώστε να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Για το λόγο αυτόν ο Δέλλας θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο εφέτος, καθώς θα πρέπει όλους αυτούς να τους χωρέσει στην 11άδα, χωρίς να αδικήσει κανέναν.

Σίγουρα, αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς κάποιοι θα πρέπει να μείνουν στον πάγκο, ωστόσο με… αλχημείες στις επιλογές του ο Κολοσσός θα προσπαθεί να δώσει μια διαφορετική αίγλη στις βασικές του επιλογές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα σε αυτό αποτελεί η τοποθέτησε του Πέτρου Μάνταλου στο αριστερό άκρο της επίθεσης, για το οποίο δεν έχει αποκτηθεί ακόμα βασικός ποδοσφαιριστής.

Με αυτή του την κίνηση, ο Δέλλας κατάφερε να χωρέσει στην ίδια 11άδα τους Πλατέλλα, Ντακόλ, Μάνταλο, Ανάκογλου, Ρόβα και Κορδέρο, ποδοσφαιριστές ιδιαίτερα ποιοτικούς που θα κάνουν τη διαφορά στη Β’ Εθνική.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ