Προσφυγή κατά της ΑΕΚ από τον Κετσπάγια

Προσφυγή κατά της ΑΕΚ από τον Κετσπάγια

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, είχε στείλει εξώδικο στην ΠΑΕ, ο ίδιος δεν πήρε το ποσό που ζητούσε και έτσι έχει καταθέσει προσφυγή.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Live Sport", ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, ζητά από την ΠΑΕ να εισπράξει όλο το συμφωνηθέν ποσό μέχρι τον Ιούνιο του 2017, βάσει όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο που είχε υπογραφεί μεταξύ των δύο πλευρών, όταν ο Γεωργιανός αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της Ένωσης.

Το ποσό ανέρχεται στις 149.200 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, ο ίδιος έλαβε 42.013,81 ευρώ, ενώ του είχε παρακρατηθεί με τη συγκατάθεσή του το ποσό των 2.800 ευρώ για την αγορά διαρκείας της ομάδας. Κάνοντας την αφαίρεση, απομένει το ποσό των 104.386,19 ευρώ, το οποίο διεκδικεί και θέλει να λάβει από την ΑΕΚ.

Στον όρο αναφέρεται πως "Αν το συμβόλαιο λυθεί με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ οποτεδήποτε και πριν την οριζόμενη λήξη αυτής, η αποζημίωση που θα καταβάλει η ΠΑΕ ΑΕΚ στον προπονητή ανέρχεται στο σύνολο των μηνιαίων μισθών και δόσεων που απομένουν μέχρι τη συμβατική λήξη του συμβολαίου. Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει να καταβάλει την ως άνω αποζημίωση εντός δύο μηνών από τη λύση του συμβολαίου".

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Μη δίνετε τη θέση σας σε ηλικιωμένους στα μέσα μεταφοράς

Ποιος ο λόγος που επιστήμονες μας συστήνουν να σκεφτούμε δύο φορές πριν σηκωθούμε σε τρένα και λεωφορεία για να καθίσουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας

Μέγας είσαι άνθρωπε και θαυμαστό το Ρίο-Αντίρριο

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος φόρεσε το κράνος του και μπήκε στα άδυτα της συγκλονιστικής γέφυρας, την οποία εμπνεύστηκε ο Χαρίλαος Τρικούπης πριν από 124 χρόνια.

BΙΝΤΕΟ: Τι συμβαίνει όταν ένα αυτοκίνητο πέφτει σε λακκούβα

Πόσο καταπονείται το όχημά μας τη στιγμή του ήχου που μισούμε να ακούμε

Το ‘Game of Thrones’ σού είπε την αποκάλυψη του φινάλε μερικές σεζόν πριν

(Μάλλον) δεν θα το θυμόταν ούτε και ο πιο λιωμένος.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24