ΑΕΚ

Προσφυγή κατά της ΑΕΚ από τον Κετσπάγια

Προσφυγή κατά της ΑΕΚ από τον Κετσπάγια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, είχε στείλει εξώδικο στην ΠΑΕ, ο ίδιος δεν πήρε το ποσό που ζητούσε και έτσι έχει καταθέσει προσφυγή.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Live Sport", ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, ζητά από την ΠΑΕ να εισπράξει όλο το συμφωνηθέν ποσό μέχρι τον Ιούνιο του 2017, βάσει όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο που είχε υπογραφεί μεταξύ των δύο πλευρών, όταν ο Γεωργιανός αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της Ένωσης.

Το ποσό ανέρχεται στις 149.200 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, ο ίδιος έλαβε 42.013,81 ευρώ, ενώ του είχε παρακρατηθεί με τη συγκατάθεσή του το ποσό των 2.800 ευρώ για την αγορά διαρκείας της ομάδας. Κάνοντας την αφαίρεση, απομένει το ποσό των 104.386,19 ευρώ, το οποίο διεκδικεί και θέλει να λάβει από την ΑΕΚ.

Στον όρο αναφέρεται πως "Αν το συμβόλαιο λυθεί με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ οποτεδήποτε και πριν την οριζόμενη λήξη αυτής, η αποζημίωση που θα καταβάλει η ΠΑΕ ΑΕΚ στον προπονητή ανέρχεται στο σύνολο των μηνιαίων μισθών και δόσεων που απομένουν μέχρι τη συμβατική λήξη του συμβολαίου. Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει να καταβάλει την ως άνω αποζημίωση εντός δύο μηνών από τη λύση του συμβολαίου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ