ΑΕΚ

Προπονήθηκε ο Βράνιες, έτοιμος με ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όγκνιεν Βράνιες συμμετείχε κανονικά στη σημερινή (17/07) προπόνησης της ΑΕΚ, γεμίζοντας με αισιοδοξία τον Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Την πρώτη προπόνηση επί Ελληνικού εδάφους, πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα στα Σπάτα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά την επιστροφή τους από την Πολωνία. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πραγματοποιήθηκε αυτή, πέραν των γνωστών των Τάσου Μπακασέτα και Βασίλη Λαμπρόπουλο οι οποίοι συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους με τον Νίκο Πανταζή.

Τα καλά νέα βέβαια ήρθαν από τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος επέστρεψε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων έχοντας ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του. Ο Γαλανόπουλος ακολούθησε μέρος του προγράμαματος αλλά και αυτός θα τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ ενόψει του ματς της ερχόμενης Τρίτης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Εν τω μεταξύ, συσπειρωμένο και οικογενειακό το κλίμα θέλει ο Ανδαλουσιανός τεχνικός ενόψει του πρώτου ματς με τη ρωσική ομάδα, αποφασίζοντας να δειπνούν κάθε μέρα μετά την προπόνηση όλοι μαζί σε καθημερινή βάση, μέχρι και το ματς της ερχόμενης Τρίτης.

Η εταιρία "Γευσήνους" η οποία αποτελεί τα τελευταία χρόνια μία εκ των επίσημων υποστηρικτών της ΑΕΚ, έχει αναλάβει την διοργάνωση των δείπνων της ομάδας μετά απ’ την κάθε προπόνηση, όπως δηλαδή γίνεται απ’ την περασμένη σεζόν σε κάθε εντός έδρας αγώνα της Ένωσης.

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη (19/07, 20:30) η Ένωση τίθεται αντιμέτωπη με τη Γάνδη στο ΟΑΚΑ στην "πρόβα τζενεράλε" πριν τις αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ