ΑΕΚ

Προπόνηση στα... τρίποντα

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η κακοκαιρία της Πέμπτης (4/1) έφερε αλλαγή στο πρόγραμμα προπόνησης του Χιμένεθ και οι παίκτες της ΑΕΚ το έριξαν στο μπάσκετ! Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στο Αγρίνιο.

Η αλήθεια είναι πως από το βασικό στάδιο της καλόκαιρινής προετοιμασίας, τον περασμένο Ιούλη στο Κίελτσε, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν διαπιστώσει πως ο Μανόλο Χιμένεθ έχει στο προπονητικό του... τεφτέρι, ακόμα και το μπάσκετ.

Βεβαίως στην Πολωνία, ο Ισπανός τεχνικός άλλαζε το... άθλημα στους ποδοσφαιριστές του, όταν ήθελε να τους αποφορτίσει μετά από φιλικό παιχνίδι.

Όμως και στη σημερινή (4/1) προπόνηση, ο Χιμένεθ υποχρεώθηκε να επαναφέρει το μπάσκετ στο πρόγραμμα. Αυτή την φορά λόγω... καιρού.

Την ώρα της προπόνησης, έβρεχε καταρρακτωδώς και ο Ισπανός τεχνικός δεν ήθελε με τίποτα να διακινδυνεύσει οποιονδήποτε τραυματισμό.

Γι' αυτό και κράτησε τους ποδοσφαιριστές του εντός του γυμναστηρίου. Και εκτός από ασκήσεις φυσικής κατάστασης, έβαλαν και μπάλα στο πρόγραμμα με ποδοβόλεϊ αλλά και με... μπάσκετ.

Άλλωστε το μπάσκετ είναι πάντα κάτι που οι παίκτες της ΑΕΚ απολαμβάνουν πολύ. Και είχε φανεί και το καλοκαίρι στην Πολωνία.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Όπως είχε συμβεί και για το ματς με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά πριν από περίπου έναν μήνα, "μπλοκαρίστηκε" και τώρα η παρουσία οπαδών της ΑΕΚ στο ματς του Σαββάτου (4/1) με τον Παναιτωλικό.

Στην ΠΑΕ ενημερώθηκαν πως υπάρχει απαγόρευση και οργανωμένης αλλά και μεμονωμένης μετακίνησης του κόσμου της Ένωσης για το Αγρίνιο.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα Όσκαρ του Γενάρη για την ΑΕΚ
"Η Βαλένθια σε επαφές για Σιμόες"
Ψάχνει θέση στην ενδεκάδα ο Μασούντ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ