ΑΕΚ

Προπόνηση και σκέψεις για μια αλλαγή

Προπόνηση και σκέψεις για μια αλλαγή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μανωλάς έκανε στους παίκτες μια χαλαρή προπόνηση και πρόσθεσε Λαμπρόπουλο στην αποστολή και πιθανόν στην ενδεκάδα.

Είναι δεδομένο πως ο Στέλιος Μανωλάς θα πέρασε το πρώτο του βράδυ ως προπονητής της ΑΕΚ, πάνω σε σχέδια επί… χάρτου για τον σημερινό (20/4 - 19.00) πρώτο ημιτελικό με τον Ατρόμητο. Ωστόσο ήθελε να δουλέψει και λίγο επί… χόρτου με τους ποδοσφαιριστές του. Γι αυτό και όλη η ομάδα, ακόμα και αυτοί που είναι εκτός αποστολής, πήγαν το πρωί στα Σπάτα και έκαναν χαλάρωμα. Δεν ανέβασε τους ρυθμούς ο Μανωλάς, όπως ήταν λογικό και οι παίκτες έκαναν απλώς παιχνίδια με την μπάλα.

Πάντως ο νέος προπονητής της ΑΕΚ έκανε ήδη μια αλλαγή, σε σχέση με το πλάνο που υπήρχε. Πρόσθεσε τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στην αποστολή και το πιθανότερο είναι πως θα προσθέσει και στην βασική ενδεκάδα, ως παρτενέρ του Δημήτρη Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας. Και αυτή θα είναι πιθανότατα και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το πλάνο που είχε φτιάξει ήδη ο Πογέτ. Κατά τα άλλα ο Μανωλάς θα διατηρήσει την τριάδα Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλου στη μεσαία γραμμή, ίσως με τον αρχηγό της ΑΕΚ σε πιο επιτελικό ρόλο. Ενώ η τριάδα στην επίθεση θα είναι ο Αραβίδης, ο Μπαρμπόζα και ο Βάργκας.

Καλό το κλίμα

Η ΑΕΚ πάντως βγήκε από μια βραδιά γεμάτη… εξελίξεις. Ωστόσο το κλίμα στην ομάδα ήταν καλό στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα. Οι ποδοσφαιριστές δεν έδειχναν επηρεασμένοι απ’ όσα έγιναν χθες (19/4). Μάλιστα η αλήθεια είναι πως περισσότεροι από τους μισούς του ρόστερ, ήταν μάλλον… απελευθερωμένοι, μετά απ’ αυτή την εξέλιξη και την απομάκρυνση του Πογέτ.

Μανωλάς και... τυπικά

Όλα χθες (19/4) έγιναν τόσο γρήγορα στην ΑΕΚ, που το τελευταίο με το οποίο ασχολήθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας, ήταν με το τυπικό κομμάτι της παραλάβης και παράδοσης στην τεχνική ηγεσία. Γι αυτό και πριν από λίγο εξέδωσε η ΠΑΕ και επίσημη ανακοίνωση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Στέλιο Μανωλά, μέχρι και το τέλος της σεζόν. Αναλυτικά η λιτή ανακοίνωση:
"Μετά την απομάκρυνση του Γουστάβο Πογέτ, την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μέχρι το τέλος της σεζόν αναλαμβάνει ο Στέλιος Μανωλάς".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ