ΑΕΚ

Προπονήσεις… τέλος στην ΑΕΚ

Προπονήσεις… τέλος στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αμέσως μετά το ματς με τον Πανιώνιο, ξεκινούν οι διακοπές για τους παίκτες της ΑΕΚ. Το πρόγραμμα που πήραν, η ατάκα του Χιμένεθ και η ενημέρωση για την... επιστροφή τους.

Η αυλαία της σεζόν για την ΑΕΚ, πέφτει αύριο (31/5) στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο σήμερα (30/5) στα Σπάτα, ολοκληρώθηκε ο κύκλος της δουλειάς για φέτος.

Η τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ήταν η τελευταία της σεζόν, καθώς οι παίκτες της ΑΕΚ ξεκινούν από την Πέμπτη, τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μάλιστα για όσους είναι εκτός αποστολής, η ξεκούραση ξεκινά από σήμερα, καθώς αύριο (31/5) το πρωί στα Σπάτα για χαλάρωμα, θα πάνε μόνο οι παίκτες που έχει επιλέξει ο Χιμένεθ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Ισπανός τεχνικός αφού είπε στους παίκτες του πως "αύριο έχουμε τις πιθανότητες να βγούμε πρώτοι, με νίκη επί του Πανιωνίου και πρέπει να τις διεκδικήσουμε", έδωσε και πρόγραμμα σ’ όλους, προκειμένου εκτός από ξεκούραση, να κάνουν και δουλειά στις διακοπές τους.

Επίσης η ενημέρωση που πήραν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και αφορά προφανώς εκείνους που θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν, είναι πως η πρώτη συγκέντρωση στα Σπάτα για να ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία, θα γίνει στις 25 ή στις 26 Ιουνίου.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μια βόλτα από το σκάφος
Ίδιος τόπος, διαφορετική... φιλοσοφία
Κλήσεις σε απολογία για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ
Μαντούκα: "Χρειάζεται ποιοτικές λύσεις η ΑΕΚ, αξίζει να βγει στο Champions League"
Free Tasos
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ