ΑΕΚ

Προκρίνεται του Μ'Μπενγκ στην ΑΕΚ

Προκρίνεται του Μ'Μπενγκ στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ κατέληξαν ότι ανάμεσα στις προτεραιότητες της ομάδας βρίσκεται η ενίσχυση της με έναν αριστερό μπακ, με τον Σέιχ Μ'Μπενγκ να φαίνεται ότι προκρίνεται των υπόλοιπων υποψήφιων (VIDEO).

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέστρεψε χθες (21/6) στην Αθήνα και δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, καθώς είχε μια πρώτη επαφή με τον Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, με τον οποίο συζήτησε για την επόμενη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ.

Δεδομένο είναι ότι οι "κιτρινόμαυροι" αναζητούν τον καλύτερο για την επίθεση, ωστόσο στα βασικά "θέλω" του Κετσπάγια βρίσκεται ένας αριστερός μπακ, κάτι που έγινε σαφές στη συζήτηση ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Ο Τιμούρ έχει στο μυαλό του τον Σέιχ Μ'Μπενγκ για τη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο δεν θα γίνει καμία κίνηση μέχρι την Πέμπτη, όταν και επιστρέφει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ θα έχει γυρίσει και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο 27χρονος Σενεγαλέζος αρέσει πολύ στους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι βολιδοσκοπούν προς το παρόν την περίπτωση του, την ίδια στιγμή που στην ΑΕΚ δεν έχουν αφήσει πίσω τις περιπτώσεις των Σις και Ινσούα.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ