Προηγείται (ξανά) η θεωρία για τον Χιμένεθ

Προηγείται (ξανά) η θεωρία για τον Χιμένεθ

Γι' ακόμα μια φορά ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε τακτική ανάλυση στους παίκτες της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο, πριν δουλέψει μέσα στο γήπεδο στο πρακτικό κομμάτι.

Τη φιλοσοφία που λέει "από τη θεωρία στην πράξη", ο Μανόλο Χιμένεθ την έχει ενσωματώσει στη δουλειά που κάνει εδώ στην Πολωνία, από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Πρώτα οι παίκτες μπαίνουν στην αίθουσα... διδασκαλίας του ξενοδοχείου εδώ στο Κίελτσε για ανάλυση σε κομμάτια της τακτικής. Και κατόπιν αυτά τα κομμάτια, όπως το πρέσινγκ, τα δούλευαν στην προπόνηση. Κάτι αντίστοιχο πιθανότατα θα γίνει και την Πέμπτη (6/7).

Ο Χιμένεθ χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δυο γκρουπ και πριν από το μεσημεριανό φαγητό, έκανε ανάλυση σε ζητήματα τακτικής. Μάλιστα δεν υπήρχε συγκεκριμένη στόχευση ανά... γραμμή, καθώς και στα δυο γκρουπ υπήρχαν αμυντικοί, μέσοι και επιθετικοί. Και πιθανότατα όλα όσα ανέλυσε το πρωί ο Χιμένεθ στη θεωρία, θα τα δουλέψει στην πράξη στην απογευματινή προπόνηση.  

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ

Τα άλλα κόλπα του Χιμένεθ

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ο Λιβάγια, το 4-4-2 και η πίεση

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24