ΑΕΚ

Προφυλάσσει Μάνταλο και Γιόχανσον με Καρδίτσα

Προφυλάσσει Μάνταλο και Γιόχανσον με Καρδίτσα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζοζέ Μοράις ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας (29/11), αφήνοντας εκτός τους Πέτρο Μάνταλο και Γιάκομπ Γιόχανσον.

Μπορεί λόγω προγράμματος οι παίκτες της ΑΕΚ αντί για ρεπό να χρειάστηκε να πάνε σήμερα (27/11) κανονικά στα Σπάτα για προπόνηση και να υποχρεώθηκαν να δουλέψουν υπό βροχή που κατά διαστήματα ήταν και δυνατή. Τουλάχιστον όμως υπήρχε πολύ πιο βελτιωμένο κλίμα, μετά τη νίκη επί του Πλατανιά. Και εκείνος που έδειχνε πιο ανακουφισμένος απ' όλους, ήταν ο Ζοσέ Μοράις.

Πάντως περιθώρια δεν υπάρχουν ούτε για χαλάρωση, ούτε για ξεκούραση. Ο Μοράις αμέσως μετά την προπόνηση, επέλεξε την αποστολή για το ματς της Τρίτης (29/11) με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Στην Αθήνα θα αφήσει ο Πορτογάλος τεχνικός τόσο τον Μάνταλο, όσο και τον Γιόχανσον, προκειμένου να τους προφυλάξει. Όπως επίσης και τους πέντε ποδοσφαιριστές (Τσιγκρίνσκι, Μπακασέτας, Ντίας, Χριστοδουλόπουλος, Βάργκας) που ακόμα δεν έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Η αποστολή, που θα αναχωρήσει για την Καρδίτσα τη Δευτέρα (28/11), αποτελείται από τους: Βούρα, Ανέστη, Γκάλο, Ντίντακ, Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Μανωλά, Γιαννούτσο, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Τσέλιο, Τζανετόπουλο, Πλατέλλας, Ροντρίγκες, Ζόριτς, Αλμέιδα, Πέχκαρτ, Αραβίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θέλει τον Γιόχανσον η Ρεν
Δυσπιστία, προσπάθεια, εγωισμός
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ