ΑΕΚ

Προετοιμάζει την "προετοιμασία" η ΑΕΚ

Προετοιμάζει την "προετοιμασία" η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο "τραπέζι" βάζουν στην ΑΕΚ προπονητικά κέντρα που τους έχουν προταθεί για να φιλοξενήσουν την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Η σεζόν ακόμα έχει… δρόμο μπροστά της, καθώς εκκρεμούν τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και τα πλέι οφ. Επίσης ακόμα δεν έχει γίνει η συνάντηση που θα καθορίσει το μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο. Όμως στην ΑΕΚ ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν τον σχεδιασμό για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μαζί με τον Βασίλη Δημητριάδη, επισκέφτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σχεδόν διπλάσιο αριθμό προπονητικών κέντρων στην Αυστρία και την Σλοβενία. Ενώ ήδη πριν ξεκινήσουν το ταξίδι αυτό, είχαν ενημερώσει τον Πογέτ.

Και σήμερα (29/3) το αποτέλεσμα αυτής επιθεώρησης, τέθηκε υπ’ όψιν και του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ακόμα είναι νωρίς για να ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Άλλωστε δεν είναι καν ξεκάθαρο το πρόγραμμα προετοιμασίας που θα ακολουθήσει η ΑΕΚ, διότι εν πολλοίς θα εξαρτηθεί από την θέση στα πλέι οφ και από το ευρωπαϊκό εισιτήριο που θα πάρει η ομάδα.

Πάντως ήδη Μιλοβάνοβιτς και Δημητριάδης, έχουν «μαρκάρει» κάποια προπονητικά κέντρα, κυρίως στην Σλοβενία. Δεν αποκλείεται πάντως, ένα ανάλογο ταξίδι να επαναληφθεί και λίγο πριν γίνει η οριστική επιλογή, με την παρουσία και ενός συνεργάτη του Πογέτ. Υπό την προϋπόθεση φυσικά, πως ο Ουρουγουανός τεχνικός θα παραμείνει στην ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ