ΑΕΚ

Προετοιμασμένος για όλα ο Κετσπάγια

Προετοιμασμένος για όλα ο Κετσπάγια
Κετσπάγια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ήδη από την Πέμπτη (11/8) γίνεται κουβέντα στα Σπάτα για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι σκέφτονται στην ΑΕΚ στο ενδεχόμενο αναβολής.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες (11/8) το βράδυ η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν επιδέχεται παρερμηνειών, καθώς ήταν ξεκάθαρη ως προς την στάση που θα κρατήσει. Και κυρίως ως προς την διάθεση, να μην υποχωρήσει, ακόμα και αν χρειαστεί να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Ήδη πάντως, πριν ακόμα βγει η ανακοίνωση στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων υπήρξαν συζητήσεις αλλά και προβληματισμός για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως ο Τιμούρ Κετσπάγια, σε αποστροφή του λόγου του στην ομιλία που έκανε στους ποδοσφαιριστές του πριν από την έναρξη της προπόνησης, τόνισε πως "ελπίζουμε να λυθούν τα ζητήματα και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα". Δείγμα πως και ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει αντιληφθεί πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί κανονικά η πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο (20/8).

Το μόνο σίγουρο, είναι πως στην ΑΕΚ θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Άλλωστε αυτό είναι το νόημα της ομιλίας του Κετσπάγια στους παίκτες του. Ο Γεωργιανός τεχνικός θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν να δουλεύουν συγκεντρωμένοι και απερίσπαστοι, προκειμένου να είναι ετοιμαστούν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όποτε και αν τελικά αυτή η γίνει. Είτε κανονικά βάσει προγράμματος, είτε όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ