ΑΕΚ

Προετοιμασία για την υπογειοποίηση στην "Αγιά - Σοφιά"

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.
ΑΕΚ, γήπεδο, Νέα Φιλαδέλφεια EUROKINISSI SPORTS

Στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας, έχουν αρχίσει να προχωρούν και οι εργασίες στη νότια πλευρά, ακόμα και για να προετοιμαστεί το έργο της υπογειοποίησης.

Εκείνο που αυτή την στιγμή φαίνεται στην εικόνα του εργοταξίου του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι πως έχουν προχωρήσει (και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς), οι εργασίες στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές. Η τέταρτη, που είναι η νότια πλευρά, φαίνεται να έχει μείνει πίσω.

Και ο λόγος είναι πως περνά μέσα από το έργο της υπογειοποίησης. Έργο το οποίο δεν θα το προχωρήσει η ΑΕΚ, αλλά ως δημόσιο, είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας. Εξ ου και δεν μπορεί ακόμα να δοθεί ακριβές χρονοδιάγραμμα, για την ολοκλήρωση του έργου του νέου γηπέδου.

Όμως ήδη προχωρούν και οι εργασίες, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η υπογειοποίηση. Έχει αρχίσει να διαμορφώνεται και τμήμα του μεγάλου πεζόδρομου, κάτω από τον οποίο θα περνά η υπογειοποιημένη το μέλλον οδός Φωκών, ενώ έχει θεμελιωθεί και ο τρίτος πυλώνας στη νοτιοδυτική πλευρά και άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για να πέσει και εκεί τσιμέντο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ