ΑΕΚ

"Πρέσινγκ" στην ΑΕΚ

"Πρέσινγκ" στην ΑΕΚ

Ακόμα και στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ έδωσε το παρών ο μάνατζερ του Ρομάν Ζοζούλια. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ότι περνάει από το χέρι του κάνει ο μάνατζερ του Ρομάν Ζοζούλια, προκειμένου να πιέσει καταστάσεις (έστω και δια της παρουσίας του) προκειμένου να προχωρήσει την μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Ο Αλεξάντερ Πάνκοφ, έδωσε το παρών ακόμα και στην σημερινή (8/7) πρωινή προπόνηση. Βεβαίως ο συγκεκριμένος μάνατζερ έχει πελάτη και τον ήδη "κιτρινόμαυρο" Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ωστόσο είναι φανερό πως ο Πάνκοφ προσπαθεί να πιέσει καταστάσεις για τον Ζοζούλια. Όταν ο μάνατζερ του Ουκρανού επιθετικού ήρθε στην προπόνηση, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε φύγει και κάθισε για λίγο μαζί με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

"Δεν υπάρχει κάτι με Ζοζούλια"

Η παρουσία μάνατζερ του Ρομάν Ζοζούλια και στο ξενοδοχείο αλλά ακόμα και στην προπόνηση της ΑΕΚ, προφανώς και άναψε "φωτιές". Και μπορεί ο Αλεξάντερ Πάνκοφ να κάνει ότι περνάει από το χέρι προκειμένου, δια της παρουσίας του, να πιέσει να προχωρήσει το θέμα του Ουκρανού φορ, όμως παραδέχθηκε πως δεν έχει προχωρήσει κάτι από την πλευρά της ΑΕΚ. Μιλώντας με τους απεσταλμένους των ΜΜΕ εδώ στο Κίελτσε, ο μάνατζερ του Ζοζούλια τόνισε πως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο από την πλευρά της ΑΕΚ. Και επέμεινε πως η παρουσία του εδώ έχει να κάνει με τον Ντμιτρο Τσιγκρίνσκι που επίσης είναι πελάτης του.

Ως προς την τιμωρία που έχει ο Ζοζούλια, ο Πάνκοφ ενημέρωσε πως έχει γίνει έφεση και η ποινή αναμένεται να "πέσει" στις 16 Αυγούστου. Ωστόσο ο μάνατζερ του Ζοζούλια παραδέχθηκε πως ο παίκτης προς το παρόν, δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Πάντως ο Πάνκοφ δεν φαίνεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει την υπόθεση, καθώς στο φινάλε της κουβέντας τόνισε πως θα μιλήσει και πάλι με τον Μιλοβάνοβιτς μετά το σημερινό (9/7) φιλικό.

Χαλάρωση πριν το φιλικό

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέρει πως το σημερινό (19.00) φιλικό με την Κορόνα Κίελτσε, θα είναι το πιο απαιτητικό απ' όσα θα δώσει η ΑΕΚ εδώ στην Πολωνία. Και αυτό διότι οι Πολωνοί είναι ομάδα πρώτης κατηγορίας, έτοιμοι για το πρωτάθλημά τους που ξεκινά την επόμενη Κυριακή (17/7) και θέλουν να κάνουν αποκαλυπτήρια στον κόσμο τους σ' αυτό το παιχνίδι.

Με δεδομένες λοιπόν τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις του ματς, ο Κετσπάγια έβαλε μεν προπόνηση για το πρωί, όπως και πριν από το φιλικό με την Μπάνικ, αλλά περισσότερο άφησε τους παίκτες του να εκτονωθούν με μπάλα και να βγάλουν ρυθμό. Μετά από το τρέξιμο, ο τεχνικός της ΑΕΚ άφησε τους ποδοσφαιριστές του να παίξουν "κορόιδο" και να δουλέψουν με μπάλα. Το πρόγραμμα έβγαλε κανονικά και πάλι ο Αντρέ Σιμόες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ