ΑΕΚ

"Πράσινο φως" για την υπογειοποίηση στο γήπεδο της ΑΕΚ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ, γήπεδο, έργα EUROKINISSI SPORTS

Εγκρίθηκε και δημοσιεύτηκε στη "Διαύγεια" η ΜΠΕ για το έργο της υπογειοποίησης που είναι απαραίτητο για να ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα, για να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, έγινε σήμερα (24/4) στο γραφειοκρατικό κομμάτι. Εγκρίθηκε και δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, για το έργο της υπογειοποίησης.

Ένα έργο που είναι απαραίτητο, για να ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ενώ θα είναι σημαντικό και για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας. Πρόκειται για ένα δημόσιο έργο, που όμως θα γίνει με βάση μελέτης τις οποίες έχει χρηματοδοτήσει εξ ολοκλήρου η Δικέφαλος ΑΕ. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Δικέφαλος Κατασκευαστική ΑΕ και η ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοινώνουν ότι δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια και εγκρίθηκε η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη λειτουργία του έργου «Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Όπως είναι γνωστό αλλά και όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής… «το έργο αφορά στην τοπική ταπείνωση και μερική κάλυψη (σε μήκος 275 μ.) των οδών Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο αναβάθμισης του αστικού περιβάλλοντος της περιοχής και την πρόβλεψη της μελλοντικής εξυπηρέτησης των εγκαταστάσεων του γηπέδου της ΑΕΚ».

Προχωράει έτσι η υλοποίηση ενός έργου πνοής, που είχε εξαγγελθεί εδώ και πολλά χρόνια για τους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας, αφού, εκτός από την εξυπηρέτηση της λειτουργίας του νέου γηπέδου της ομάδας μας, θα ανακουφίσει την κυκλοφοριακή λειτουργία της πόλης, ενώ θα ελευθερώσει χώρους έκτασης περίπου δέκα στρεμμάτων σε ένα από τα πλέον επιβαρυμένα σημεία της περιοχής.

Πρόκειται για δημόσιο έργο που θα γίνει με κονδύλια της Περιφέρειας Αττικής και με βάση μελέτες εφαρμογής που έχουν εξ ολοκλήρου χρηματοδοτήσει η Δικέφαλος ΑΕ και η ερασιτεχνική ΑΕΚ με σκοπό την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη διαδικασία υλοποίησής του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ